Lördag morgon

Godmorgon här har vi sovit sådär med Frank mellan oss som vaknat upp några gånger inatt jättearg och gråtandes.. typ missnöjd när man bytt position och annat. 

Jobbigt för oss alla.. men men jag började iaf locka håret på Sofie nu eftersom dom ska ut ikväll. Alltid enklare att fixa håret på någon annan! Därför borde man alltid ha med sig en kompis om man vill få till en frisyr eller så. Perfekt då att jag faktiskt är utbildad hårstylist, det var dock längesedan man övade i praktiken men det sitter i ändå. Eftersom hon ska ut ikväll och fixade håret resan nu så fick sprayen sitta i utan att borstas igenom så att svallet hållet sig tills ikväll. Ett tips. Locka håret och fixera lockarna med spray men borsta inte igenom dom förens det närmar sig då du ska iväg. Då håller det mycket bättre :) därför ser det lite risigt ut nu. 

Mår fortfarande lite knasigt och känner mig yrslig och så emellanåt.. Så det blir en lugn helg med lite familjemys bara, skönt att ha älsklingen  hemma nu så att han kan ta Frank mera också. ♡ 

Gillar

Kommentarer