Lördag

Denna lördagen har varit kanon!

Maten går bättre och bättre med Frank. Även fast han kan matvägra ibland så kan det hjälpa att bara pausa matandet och sen försöka 10min senare så funkar det! :) jag har köpt Enagos äppelgröt som jag smaksätter med kanel och kardemumma samt har i min hemmagjorda päronpuré. Succé skulle jag vilja säga;)

Har fått amma mycket mer då han varit väldigt kinkig.. tror det är en tand som är på väg igenom, ser så ut! Men han håller ändå glatt humör det är mest det att han vill ha mer närhet och ammas oftare. Vilket vi då lyssnar på.

Tog mig iväg till gymmet i förmiddags iaf och körde ett superbra pass för axlar/rygg/triceps medan Frank var på minisats.. älsklingen jobbade.

Sen slappade vi hemma i soffan och bjöd Simons bror på middag. Lövbiff med vitlökssmör och pommes. Mums! Nu har älskling åkt iväg för en öl med en kompis på stan. Jag är gräsänka med andra ord.

Har nattat Frank nu och tittar på Talang semifinal med en stor godisskål i knät:)

Gillar

Kommentarer

Sara
,
"redan i små mängder kan kanel vara farligt - särskilt för barn". Det är bra att de får smaka på olika smaker, men hoppas för Guds skull att du håller med om att det inte är bra att ge sådant som är farligt för barn? Det är okej till en 1-åring men då ska det inte vara mer än 0,2 g.
viktoriab
,
Men alltså nej detta är bullshit. Det står inget på livsmedel verket om att lite kanel är farligt Snälla kom med fakta istället. Allt handlar ju om sunt förnuft med kryddor. Som uppmuntrar all kryddning som koriander, persilja osv i mat till små tom. Så kom inte hit och börja klaga över saker som inte är fakta ens.
viktoriab
IP: 82.99.3.229