Ljusare tider

Åh ni vet ju att vi haft det väldigt kämpigt här hemma med trotsårsåldern.. men i mitten av veckan så vände det! Frank är tillbaka till sitt vanliga jag och vi myser så mycket!! Han är så himla go nu, han ger komplimanger.. vill gosa mycket och berättar ofta att han älskar oss.

Så fin❤️ Han verkar själv må så mycket bättre nu när han känner igen sitt egna humör, det blir ju väldigt kämpigt för honom att vara i dom där perioderna som barnen går igenom.. med all utveckling och alla tankar som säkert snurrar i huvudet på dom.

Idag har vi fixat massor hemma, städat, plockat undan saker, fixat i förrådet och Frank har fått hjälpa Simon ute på gården.

Sen åkte vi in mot Enköping för att köpa en dynbox och tog då en liten lunch på sibylla. Önskemål på köttbulletallrik! Mysigt att få hänga med min lilla krabat. :)

därefter så fick vi besök av ett kärt par som vi träffade nere i Mauritius, vi tog fika här hos oss och snackade ikapp! Trevligt :)

kvällen bjöd på grillat av älsklingen.. men ännu har vi inte premiärkäkat ute på uteplatsen. Kanske imorgon om vädret tillåtet;)

Gillar

Kommentarer