Lite ledigt

Hej! Längesedan, jag vet! Har verkligen haft fullt upp HELA helgen och ville vara så närvarande som möjligt med nära och kära denna helg så bloggen fick vila.

Så här kommer en update.

I fredags så tränades det och sen lagade jag iordning världens smarrigaste lasagne, helt från grunden! (Recept kommer)
svärmor kom hit och åt middag med oss, hon sov över för att på lördag morgonen åka mot Dalarna med alla barnbarnen (Frank & kusinerna). Detta innebar ju egentid för mig och Ralf! Simon skulle åka och tävla på söndagen men behövde åka redan lördag vid lunch... så jag hade huset för mig själv och hade planerat en eftermiddag i Mall of Scandinavia med Lovisa, sen skulle vi ta oss hit och käka sushi, dricka vin och äta plock på kvällen! HUR mysigt!?!?
Världens snällaste plutt som hängde med oss hela dagen utan ett pip! Jisses så enkel han är nu!
Bästa sushin! Såå gott! Dålig bild dock
bästis!!

Pyjamas, plock och vin är väl det livet! Tjejmys på hög nivå här. Bästa helgen på länge!

Vaknade upp på söndagen lite lätt rastlös så jag valde att ta tag i hemmet! Hade drömt om att få måla om här hemma men älsklingen tyckte att det lät som en dålig idé (han ville inte behöva göra jobbet) så så tog jag saken i egna händer och passade på när han ändå inte var hemma, så slapp han jobbet. Hahha
Ibland undrar jag vart mitt lilla damp kommer ifrån och hur jag lyckas med saker o ting.. jag hade ju ändå Ralf samtidigt som jag förvandlade hela vardagsrummet, ändrade om på vår inredning och rev bort skoskåp, dammsög i hela soffan och piffade med kuddar. Så nöjd med färgen! Misty Sarcelles ambiance xtramatt från Nordsjö. En greige men med mer värme.

Så ni kanske förstår att jag inte riktigt haft tid att kika in här Idag har jag tränat igen och sen köpte jag annan målarfärg till sovrummet då jag fick mersmak på detta ;) det får ni se imorgon!

Gillar

Kommentarer

Lis
,
Så fint det blev. Var är er soffa ifrån?
viktoriabergh
,
Tack snälla! Ikea faktiskt grönlid!
Sara
,
Åhhh wow vad snyggt det blev!! Gud vad rolig du är som får såna ryck kan du inte snälla skriva ett inlägg om hur du gör när du målar!! Jag är hemma med en 2 månaders bevisning vill sååå gärna måla om min sons rum men kan ingenting om sånt! Hur gör man på ett enkelt sätt????
viktoriabergh
,
Hej!! Tacj snälla du! helt ärligt så visste jag ingenting om målning men ställde lite frågor på färgbutiken och insåg att det viktigaste var detta: en bra markeringstejp som ger skarpa linjer, att man är noggran när man tejpar lister osv! Gärna en lite längre remsa som är jämn än massa små tejpbitar som gör det hackigt.. när jag menar längre tejpbitar så kanske vi pratar om en armlängd. När markeringen är klar så är det viktigaste gjort! Sen började jag måla runt listerna och kanterna där jag inte kunde komma åt med rollern. Sen rollade jag utan att trycka föööör hårt med rollern, helst rolla upp och ner inte sida till sida 😉 sen torka, och så körde jag på med rollern först sen och gick efter med penseln vid listerna där jag precis hade målat.. så fortsatte jag tills allt var klart lättare än vad man tror!
Jess
,
Hur stort är ert hus? Ser väldigt mysigt ut
viktoriabergh
,
Hej det är bara 93kvm ☺️ men lagom!
Jess
,
Absolut! Ser mysigt ut iaf! Vårt hus är inte så stort det heller men gillar d
Sara
,
Tack vad du ör gullig som svarade! ☺️ Jag ska nig våga mig på stt måla i sonens sovrum iaf, det är väldigt litet och vi bor i ett nybygge som ni gör med vita väggar som grund som borde ju inte bara så svårt! Men om man målar på dagen kn man sova där till kvällen då??
viktoriabergh
,
Självklart svarar jag! Nej det är enkelt. Endast 2 lager behövs, och färgerna nu för tiden är sååå mycket bättre! Det lyktar typ ingenting! Torktid på 1h oftast och övermålbar efter 2h! Så ja de går absolut ☺️ lycka till!!❤️