Lite ledigt

Hej! Längesedan, jag vet! Har verkligen haft fullt upp HELA helgen och ville vara så närvarande som möjligt med nära och kära denna helg så bloggen fick vila.

Så här kommer en update.

I fredags så tränades det och sen lagade jag iordning världens smarrigaste lasagne, helt från grunden! (Recept kommer)
svärmor kom hit och åt middag med oss, hon sov över för att på lördag morgonen åka mot Dalarna med alla barnbarnen (Frank & kusinerna). Detta innebar ju egentid för mig och Ralf! Simon skulle åka och tävla på söndagen men behövde åka redan lördag vid lunch... så jag hade huset för mig själv och hade planerat en eftermiddag i Mall of Scandinavia med Lovisa, sen skulle vi ta oss hit och käka sushi, dricka vin och äta plock på kvällen! HUR mysigt!?!?
Världens snällaste plutt som hängde med oss hela dagen utan ett pip! Jisses så enkel han är nu!
Bästa sushin! Såå gott! Dålig bild dock
bästis!!

Pyjamas, plock och vin är väl det livet! Tjejmys på hög nivå här. Bästa helgen på länge!

Vaknade upp på söndagen lite lätt rastlös så jag valde att ta tag i hemmet! Hade drömt om att få måla om här hemma men älsklingen tyckte att det lät som en dålig idé (han ville inte behöva göra jobbet) så så tog jag saken i egna händer och passade på när han ändå inte var hemma, så slapp han jobbet. Hahha
Ibland undrar jag vart mitt lilla damp kommer ifrån och hur jag lyckas med saker o ting.. jag hade ju ändå Ralf samtidigt som jag förvandlade hela vardagsrummet, ändrade om på vår inredning och rev bort skoskåp, dammsög i hela soffan och piffade med kuddar. Så nöjd med färgen! Misty Sarcelles ambiance xtramatt från Nordsjö. En greige men med mer värme.

Så ni kanske förstår att jag inte riktigt haft tid att kika in här Idag har jag tränat igen och sen köpte jag annan målarfärg till sovrummet då jag fick mersmak på detta ;) det får ni se imorgon!

Gillar

Kommentarer

Sara
,
Tack vad du ör gullig som svarade! ☺️ Jag ska nig våga mig på stt måla i sonens sovrum iaf, det är väldigt litet och vi bor i ett nybygge som ni gör med vita väggar som grund som borde ju inte bara så svårt! Men om man målar på dagen kn man sova där till kvällen då??
viktoriabergh
,
Självklart svarar jag! Nej det är enkelt. Endast 2 lager behövs, och färgerna nu för tiden är sååå mycket bättre! Det lyktar typ ingenting! Torktid på 1h oftast och övermålbar efter 2h! Så ja de går absolut ☺️ lycka till!!❤️