Lillördag

Godmorgon! Vi gjorde iofs morgon för längesen men det är alltid full rulle på morgonen.. köket ska städas upp.. leksaker ska plockas fram och frukost ska göras till oss båda. Har dock en matvägrande bebis just nu som endast nöjer sig med tutten. Tror vi måste sluta amma helt om vi ska få i honom mat. För just nu har ju jag inte tillräckligt så det innebär ju gnällig/hungrig bebis emellanåt. Inte kul.

Är just nu på väg mot mama polen. Bästa onsdagar! Tar en promenad dit på 3.7km så får Frank sova i vagnen :)
morgonens bus..

Gillar

Kommentarer

Ellen
,
Åh känner igen mig! Slutade nattamma och då blev bebis plötsligt extremt amningssugen på dagarna istället... men det gick över efter några veckor!
viktoriab
,
Tack! ♡♡♡
Matilda
,
Kan vara så att han tar igen ammandet han missar under natten
Fia
,
Hej! Vi har också en liten som är seg med maten och älskar tutten Vi har dock kommit fram till att hon gillar att äta saker i bitar...majskrokar, små små bitar smörgås, avokado och annat i sin smaknapp och burkmaten från 8 mån (hon är 6 mån) för där är det lite bitar av tex spagetti och morot och annat. Pasta bolognese är favoriten! Då äter hon med god aptit. Ett tips om ni inte redan testat det! Man är så fånig när man tipsar om saker såhär egentligen...som att ni inte testat allt redan. Plus att inget barn är det andra likt. Men iaf Lycka till och tids nog ska vi nog också kunna sluta amma