Lilla killen 

Igårkväll när vi skulle gå och lägga oss så kändes det som ett popcornkorn satt fast nere i halsen! Detta gjorde att jag blev illamående och var nära på att spy hela tiden när jag skulle sova eftersom det liksom låg uppe i halsen och retade! Så jävla jobbigt, tillslut somnade jag sugandes på en strepsil tablett i munnen. Vaknade däremot upp med en förkyldning så det var ju därför, helt varm, hostig, slemmig och allmänt slö! Så ja nu börjas det, sjukdomar med barn... 

10månaders kontrollen är gjord iaf och Frank vägdes in på 7.99kg så 8kg prick och hela 74cm lång :) han följer sin kurva fint!  

Vi ska bara leka inne idag stillsamt och ta tag i lite hushållssysslor så som tvätta, städa köket och bädda rent i sängarna. 

Bjuppar på en sån här bild idag! Typiska mammalivet

Gillar

Kommentarer

Christin
,
Min son vägde och var precis lika lång som Frank idag på vår 10mån koll! Har följt er sen start och våra söner verkar utvecklas i precis samma raketfart 😃 små men starka pojkar har vi!
Jennifer,
Åh vad skönt med en så lätt bebis! Min 10-månaders väger 12,5 kg och går inte. Ska helst bäras då vagnen tydligen blivit skittråkig också, haha! Är så förstörd i axlar och nacke att jag fått tid hos sjukgymnast! Längtar så tills hon går just nu!
mirajen.blo.gg