lifehack till bebis

Nu börjar det bli riktigt ruggigt ute! Kylan har slagit till men det syns inte så tydligt på temperaturen.. utan det är den där fuktiga kalla luften som gör att det upplevs så kallt! Därför tycker jag att det är så svårt att veta hur man ska klä sina små nu.. det jobbigaste är ju med Ralf där man kanske ska in och ut mycket och åka bil.

I vagnen nu så har han åkpåsen, en tjockare tröja & tunnare jacka, men som ni ser så är han ju nerbäddad upp till ansiktet ändå.
Som sagt så är de största problemen när man ska ta sig in och ut ofta, affärer.. bilen.. osv! Detta löste jag med en så smidig sak som en mini åkpåse med hål för 5-punkts bälte! Så denna använder jag nu i babyskyddet, hur bra!??
Här sov han ju och när vi kom in på Ica så kunde jag öppna upp åkpåsen bara så han inte blev för varm! Alltså att jag inte hade denna till Frank när han var liten?? För hur störande är det inte att behöva väcka de små för att klä av och klä på? Dessutom ökar ju säkerheten då bältet kommer nära kroppen nu. Jag hittade denna på Jollyroom, men finns säkert på fler sidor. Sökte på mini åkpåse bara så dök det upp massa förslag.

Så detta var mitt torsdagstips till er!

Gillar

Kommentarer

Lindah
,
Men åå vilket bra tips! Måste genast kolla upp den där till min lilla kille, han är dessutom en väldigt varm bebis. Så svårt med kläder när man hoppar in å ut ur bilen!
viktoriabergh
,
Ja jag håller med!! Detta är bästa!!
Moa
,
Skulle du kunna lägga ut hur man spänner fast den i barnstolen?
Sandra
,
Hej! Såå himla bra med åkpåse till babyskydd!! Men svårt å hitta ju! Har en Britax primo och en 6månaders som är 67 lång. Tycker de jag testat, bla. Bozz blir alldeles för korta för henne! Hur lång är Ralf?
viktoriabergh
,
Hej ja! Alltså Ralf är 69 och märker nu att den är lite kort ja! Men De funkar! 😊
viktoriabergh
,
Det är bara att lägga den där i och sätta in bältet igenom hålen 😊 så man trär inte på påsen eller så!
Sandra
,
Tack!! Ska testa en sån då kanske