Lekstuga fix.

Lekstugan är i samarbete med Polhus.se

Vi börjar närma oss slutet av lekstuga bygget! Målade ju som sagt luckor osv idag, många krångliga små sidor men det blev fint! Fick försöka hålla Frank undan men ändå involverad, det var klurigt!! Haha . Bordet målade jag med, kände att det blev lite för mycket olika nyanser där inne annars. Nu saknas en hylla minst som ska få komma upp vid köket och gardiner :) samt ljusslinga, har ni något annat tips på saker som man kan pynta och pyssla till det med invändigt?
Bordet innan:
bordet efter målning:
Tycker ni att jag ska måla lekstugan invändigt med vitt? Eller behålla träfärgen? :)

Nu har förresten äntligen älsklingen kommit in och nattar Frank, nu väntar en gooooood middag!

Gillar

Kommentarer

cecilia
,
Så jättefint! Jag skulle vara försiktig med ljusslinga och annat pynt med snören mm. som kan vara farligt för barn om dom faller ner/eller dras ner 😊 eller ljusslingor som kan kanske fatta eld i en lekstuga av trä? Ser coolt ut med ljusslinga men det är nog mera i vuxeninredning än för barn. Det kan ju vara bra att känna att man ev. om ett tag kan lämna barnen själva därinne och då är väl för mycket el och annat farligt inte så bra.
viktoriabergh
,
Hej! Tack för bra råd. Ber om ursäkt för sent svar! Har missat din kommentar ♡♡ vi tänkte isåfall sätta dit en slinga högt upp som inte nås nu i denna ålder och som vi kan sätta på när vi är med. Som går på batterier men som du säger. Kanske inte superviktigt! Man är ju oftast där ute när det ändå är ljust tack för bra råd iaf!! Kram