Leksands sommarland!!

En kram med Billy Bäver! som förövrigt åkte zipline banan på området haha så kul! Kanske vågar åka den imorgon jag med!? Måste försöka komma tillbaka till att våga göra saker! Som förr.. nu sen man har blivit mamma så har man ju blivit så mesig!! Jag satt liksom i karusellen med Frank med hästarna och bilarna osv som åker runt runt och började känna att det snurrade .. herregud!!
små motor"krock"båtar!
vi hyrde en tjärra för 50:- där Frank satt! Lite roligt med något annorlunda än vagnen när man ändå ska in på sommarland.. samt att det var lätt att plocka av och på packningen
den här karusellen vågade tyvärr inte Frank åka! Men när han fick se mig åka så började han bli lite mer intresserad.. Så kanske imorgon! ;)
Åka bil i lilla staden.. gasa och ratta!
Sen skulle vi gräva i sandgropen med elektrisk styrning av grävmaskinen . Det var poppis!
det var den här karusellen som jag blev lite yr av
det fanns även griståg och bilar som åkte upp och ner..
en del av badlandet! Det var ju ändå väder för att bada men vi kanske gör det imorgon istället ändå. Det är inte så noga med bad för mig men det fanns ju HUR MYCKET SOM HELST. alltså rutschbanor, pooler och massa badlek.
kanondag med så mycket aktiviteter för verkligen ALLA åldrar!! Även om Frank är 1.8år så hade han jättekul! Jag med vi ska dit imorgon igen, lätt!
nu ska vi mysa hos svärföräldrarna med god mat och sol!!!

Gillar

Kommentarer