Lazy sunday

En lugn och skön dag idag, vi tog sovmorgon framför Persson & Findus i sängen sen stekte jag pannkakor med glass & sylt till frukost :) mums!

Efter det så åkte vi till granngården för att köpa gräsfröer & vattenspridare. Vi handlade även mat. Väl hemma så vilade vi lunch och gick sen ut för att så gräs! Vi var inte ute länge innan mörkret kom och regnet var på ingång.. perfekt för oss som fixar gräsmattorna nu;)

Jag passade på att färga utväxten och ögonbrynen här hemma & älsklingen åkte iväg för att köpa thaimat! Sååå gott, vårrullar och pad kra pao, lite hett, får se om halsbrännan kommer ikväll! Men det är det värt isåfall Inget nytt i förlossningsväg, slemproppen verkar släppa lite allt eftersom så kanske håller på såhär i en vecka till.. vem vet! Imorgon ska jag på besök till bm iaf så får se hur det ser ut då, undra om hon kan se om jag öppnat mig något. :) hoppas!
svullnat upp har man gjort iaf.. pjuh!

Gillar

Kommentarer

Karin
Karin,
Hej. En fråga. Vilken hårfärg har du egentligen? & vilken hårfärg färgar du ditt hår samt bryn med hemma. Du är så fin i den färgen & just det Stort grattis till det nya tillskottet
viktoriabergh
viktoriabergh,
Hej! Mellanblond:) jag färgar med olika varje gång men använder mig alltid av mörkbrun, gärna lite ”frostigare” kalla färger och lägger brynen samtidigt som utväxten tack!!!
IP: 82.99.3.229