Läppförstoring

Nu vill jag verkligen få fram ett viktigt budskap till er. ❤️

Ni är många som frågat mig angående läppförstoringen och andra injektionsbehandlingar. Så här kommer ett efterlängtat inlägg.

Börja med att göra en ordentlig research om kliniker och behandlaren! Läs på om deras utbildningar samt kolla efter tidigare resultat, jämför olika kliniker innan du bestämmer dig och snälla gå inte efter billigaste möjliga i detta läge. Fynda kan man göra på kläd rean!

Det är sååååå jäkla stor skillnad på folk som FÅR göra behandlingen och på folk som faktiskt är riktiga experter och VÄL utbildade inom området till att få göra behandlingen. För det är inte mycket som krävs för att jag tex skulle kunna köpa hem sprutor och börja injicera i folks ansikte och det är sååå sjukt för det är ändå ämnen som ändå injiceras in i ansiktet!! Så att en "dagsutbildning" skulle ge mig rättigheten att starta upp en business kring detta. Hemskt!

Mycket kan gå fel och du kanske behöver gå iväg för att rätta till den "dåliga" behandlingen då.. nu säger inte jag att de flesta kliniker är skrot men var noggran med vad du väljer. För det förekommer dåliga behandlare därför vill jag varna och uppmärksamma er om detta!

Jag har väntat i 2år på att få tag i rätt person för att jag ska känna mig trygg i att fylla läpparna, jag var livrädd för att jag skulle hamna i fel händer och liksom få ett dåligt resultat (ankläppar) som de kallar de.. med kanske klumpar och plastigt plut.

Neha på kliniken Shapeby på Östermalm gav mig ett riktigt proffsigt intryck! Jag kände direkt att henne vill jag ge förtroendet till!
Förutom att vara proffs på kliniken där hon jobbar så är hon även läkare samt att hon är utbildare hos Mareli Acedamy som har stöd från LIPUS (läkarnas institut för proffesionell utveckling i vården) alltså en skola som utbildar inom ämnet. Neha arbetar hårt tillsammans med massa andra människor för att kunna skapa en säkrare bransch med större kunskap så att du som kund slipper risken att bli felaktig behandlad. Så bra!!!

Jag kan inget annat än att säga att jag ÄLSKAR resultatet som hon byggde upp genom 2 besök, för det är också viktigt att komma ihåg att vi alla har olika förutsättningar och kanske inte kan uppnå just dom läpparna som vi eftertraktar men hon får verkligen ens egna att komma fram på bästa sätt.

Hon använde sig av stylage för det hade jag haft sen tidigare och första behandlingstillfället använde hon 1ml och det andra tillfället 0,5ml för att jämna till lite oså. Så prata med din behandlare för att se vad som kommer behövas för just dig då kroppen kan hantera materialet på olika vis, kanske stöta ifrån mer eller mindre så det kan vara bättre att göra återbesök för att kunna bygga upp till det resultat som du önskat. En proffsig behandlare talar även om för dig om det ser bra ut och du inte behöver fylla mer för vissa människor kan lätt bli storleksblind! Lyssna på proffsen för Guds skull! Ett "naturligt" resultat blir oftast bäst!
Alltså SER NI!? Jag fick spänna ihop läpparna lite på före bilden för dom var så bortdomnade så att jag knappt kunde stänga munnen Detta var efter första behandlingen och svullnaden kanske började komma lite men skillnad va?

Behandlingen går till så att du får bedövningssalva först som gör att de domnar av som sagt! Sen när de verkat så kommer sticken och de som skiljer Neha är behandlingsmetoden att sätta sticken uppifrån på läppens överkant massa små stick längst med hela konturen. Räknade det till ca 10st per sida. Materialet sjunker ned och hamnar fint sen, detta skapar fyllda läppar med kontur istället för "snusläppen" / ankmunnen. Ja ni ser ju själva! Proffs ❤️ Gå in och följ henne på Instagram, där hittar ni massa fler bilder på olika jobb samt hennes uppgifter. @by.doctor.neha

Gillar

Kommentarer