Kycklingsallad & kusinmys

Efter besiktningen så åkte jag och Frank hem till Lisa och kusinerna, vi käkade kycklingsallad och myste hemma. 

sen åkte vi till banken och skrev på skuldebrev så nu är allt klart för inflytt! Betalt och klart . Nu är vi hemma igen i Solna och nu blir det en pizza till lunch. Kram på er!! 

Gillar

Kommentarer

Jessica
,
Hej! Har bara en fråga som egentligen inte tillhör inlägget. Hur kommer det sig att du använder äkta päls när djuren blir så fruktansvärt dåligt behandlade? Sök på "pälsindustrin" på youtube så ska du få se vad du bidrar till!
viktoriabergh
,
Alla gör vi våra val här i livet.. jag ville satsa på bra kvalité så att jag kan behålla jackan i några år istället för att köpa ny varje säsong..
Jenny
,
Så bra kvalité är viktigare än djuren? Usch förstår inte hur vissa tänker... blir så jävla less på människor som bara tänker på sig själva.
viktoriabergh
,
Det jag menar är att jag inte köper så mycket nytt och oftast är ju billiga plagg kanske arbetskraft med dåliga förhållanden, vissa barnarbetare osv i andra länder.. som sagt alla gör sina val och då får man börja ställa sig alla frågor om djurens rätt, vegan osv? Du får gärna störa dig på mig som människa men i slutändan så felar vi alla någonstans och jag driver inget stort pådrag till andra för deras val.
Jenny
,
märkligt att man gör sådana val.. människor är ju idag så upplysta om djurens fruktansvärda liv och obarmhärtigt vidriga död. Men människor är ju som de är, fullblodsegoister utan empati så är inte förvånad