Kyckling lasagne

RECEPT:

2st stora kycklingfilér
2st Keldas ostsåser (jag tar en vanlig ostsås + den med 4 ostar i.)
Ca 10st frysta hackadspenat bollar
1/2 gul lök
Ca 5st soltorkade tomater
Färska lasagneplattor

Skiva upp kycklingen och stek den med kryddorna: salt, vitpeppar, svartpeppar
Lägg sedan av kycklingen i en skål.
Stek upp löken tillsammans med spenaten när det tinat upp och blivit en röra så kan du hälla på ost såserna samt de soltorkade tomaterna. Låt koka ihop lite.

Lägg sedan lite sås i botten på formen varva därefter lasagneplattorna + kycklingfilé sen mer sås, lasagneplattor, kycklingfilé och sås. Avsluta med riven mozzarella ost uppepå. In i ugnen på 220grader ca 15min tills dess att osten uppepå fått fin färg. Serveras med körsbärstomater och baby spenat blad. SÅ gott!!! Och enkelt perfekt i matlådan men även som helgmåltid.

Gillar

Kommentarer