Kvällstankar

Jag har ju känt läääänge att en förkylning är på väg att bryta ut och jag blir så stressad! Vill ju så gärna kunna träna, men blir inte stressad över att vara sjuk nej för då brukar man tillslut friskna till va.. blir stressad av att kroppen inte kan bestämma sig om den ska bli sjuk eller vara frisk. Kroppen känns liksom sådär mitt emellan... ena dagen känner jag mig sjuk och nästa dag inga tecken alls. Så jäkla knasigt!

Innan har jag ju försökt köra på bara för att se om det skulle bryta ut men igårkväll avbokade jag måndagens träning för en vilodag idag istället och konstigt nog så kände jag mig pigg och energisk idag, så jag och båda barnen har både storhandlat, städat lite och bakat äppelpaj!

Jag har ju väldigt svårt för att bara ta det helt lungt.. det är min största svaghet! Men jag hoppas att kroppen är med mig nu för denna vecka vill jag orka träna på och ha energi! Jag behöver träningen för att ladda mina batterier! Konstigt att det blivit så nu va!? Att man måste göra av med energi för att fylla på med ny bra energi. Skönt ändå!

Är förövrigt lite stressad då det har varit mycket nu, jag är ju en ambitiös tjej som älskar att ha saker o göra men det där biter en i rumpan ibland ändå! Jag jobbar ju med mina sociala medier, massa samarbeten som ska upp nu och jag är mammaledig med Ralf, samtidigt som jag mestadels har Frank när han är hemma.. sen försöker jag sköta om hemmet, bestämma middagen, planera, se till så att jag själv får tid att träna osv! Jag tror såhär.. hade jag inte jobbat samtidigt så hade allt varit MYCKET enklare! Men jag gillar ju att kombinera och det är svårt att lägga sina sociala kanaler på vänt. Men jag ska definitivt bli bättre på att planera jobbtid och sen slappna av för nu är det sådär att jag jobbar samtidigt som jag försöker vara mamma. Då blir det stressat och svårt! ❤️

Kanske osammanhängande inlägg såhär på måndagskvällen men kände för att skriva av mig lite. nya tag imorgon! Kram

Gillar

Kommentarer