Kvällsmys med tapas

Åh så skönt att känna att man faktiskt inte bara kan ligga på soffan! Jag såg faktiskt fram mot en myskväll här hemma tillsammans med min kära sambo. Vi har myst hela familjen här hemma idag med massa bus och lek! Helt fantastiskt ♡

Till middag bestämde vi att det fick bli plockmat! Favvo!
Det blev ett fat med het ölkorv, Milano salami, tryffelsalami, vindruvor, balsamico vinäger chips, mörkchoklad, fransk bondost och black cheddar ost, samt en blandning med tomat, rödlök, havssalt, svartpeppar och citronolivolja. Stekte även på sparris och hade balsamico över och riven parmesan ost.

Sååååå gott!!! Jag tog ett glas rött till också för att förhöjda smakerna nu när smaklökarna kämpar på under förkylning ;)

För er som inte vågat testa på charkavdelningen på mataffären... ni kommer missa mycket!!!! Jag har precis lärt mig att de finns sååå mycket gott där!! Ostar, salamis, röror, osv!! Det bästa är att man får smaka, så man kan smaka sig fram till nya favoriter!! Så gjorde jag och en tjejkompis med ostarna ;) så jäkla smart! Det är liksom mitt helg gotta.. att få beställa en liten bit ost till helgen tex. Eller som idag tryffelsalami .. LYX! ♡ hoppas ni har en mysig lördag.

Kram på er!

Gillar

Kommentarer