Krångel med wifi

Hola amigos! nu är vi nere i Spanien!! Landade runt 12, och då tog vi en taxi till huset. Som tur var så var städerskan eller ägaren här så vi fick ställa in våra väskor.. skulle få tillträde till huset vid 16:00 annars!

Tog en promenad ner till det lilla torget med restaurangerna där vi käkade en "liten" lunch.

Beställde in sparris med skinka och ost, tänkte att det skulle kanske vara lindad skinka runt de grillade sparrisarna med parmesan eller något fräscht över. Men istället fick jag in en hel gratäng med vit sparris massa smält ost över hela samt skinka ... var ju gott men vart typ mätt av det!
Sen hade jag beställt half chicken breast with sallad and fries. Tänkte att det blir lagom med en halv...
hade inte riktigt räknat med en halv HEL kyckling
Proppmätta gick vi vidare och utforskade stranden samt baren där. Blev en jäkla promenadsträcka i hettan! Fick ta ett glass stopp vid baren innan vi traskade tillbaka till huset som dessutom ligger uppe i berget så det är många härliga backar för denna gravida dam.
De andra kom till huset vid 17 tiden och sen dess har vi tagit en middag tillsammans i lilla byn samt inhandlat frukost och lunch så vi har att snacksa på vid poolen, huset har ett jättefint läge men med en spansk inredning så utsidan är ju bättre än insidan men vi fick igång ACn nu iaf så vi kommer trivas bra!

Gillar

Kommentarer