Krångel

Åhhhhhhhhh jag blir galen! Var in på försäkringskassan nu för att kolla så att allt såg bra ut med utbetalningar osv! Då ser jag att jag ska få 3000:- mindre i utbetalning än vad jag brukar!!! Och varan detta?? Jo då har tydligen alla mina inlagda planerade dagar ända fram till januari försvunnit!!!!!???? HUR!?? Alltså jag HATAR tekniken just nu.. fick sätta mig i en telefonkö med start på plats 217... alltså jag blir tokig. Hur ska man liksom klara att betala utgifterna när det krånglar såhär! Så irriterande!! Får hoppas att de kan lösa det på något vis och att jag slipper sitta och klippa och klistra om hela planeringen, med lägsta dagar och sjukpennings dagar. S U C K !

Detta inlägget skulle ha kommit upp imorse men bloggen har krånglat!

Gillar

Kommentarer

Jannie,
Det var precis likadant för mig för ett tag sedan. Fick inte en spänn och gick in där och skulle kolla upp det och allt var borta. Riktigt pissigt!
www.devote.se/janniethern
viktoriabergh
,
Det gick att rädda iaf! Men visste inte att dom föll bort om man varit sjuk! ☹️
josse
,
men vänta nu här... jag var sjuk från försäkringskassan under min föräldraledighet förra veckan, betyder det att mina dagar jag redan planerat ut ( till slutet på december ) är borttagna? och om nu det blir så hur kunde du rädda dina igen ? Åh orkar inte göra om allt igen 😟
viktoriabergh
,
Ja dom tar bort alla om du då fått sjukpenning för de dagar du varit hemma. Jag fick ringa dit och be dom kolla tidigare ärende då jag gjorde den längre planeringen så kunde han lägga in allt igen!
josse
,
Väääldigt dumt att dom inte skriver ut det Men jag har inte fått mina borttagna än men sjukpenningen har jag inte fått reda på om den är godkänd än.. kanske beror på det då eftersom jag ansökte så nyligen. Men sjukt irriterande att det är så det funkar. skulle blivit galen om jag gjorde så i början på året och allt försvann ( planerade hela föräldraledigheten )
josse
,
Fick samtal från försäkringskassan om min sjukpenning och då passade jag på att fråga om ifall dagarna blev borttagna efter en sjukpenning och det hade hon aldrig hört om och mina låg kvar 😊 Så väldigt konstigt att det ska vara olika :/
viktoriabergh
,
Ja men Gud så konstigt för nu när du skriver det så inser jg ju att jag varit sjuk en gång innan och det hade inte försvunnit då så kanske beror på handläggare eller så? Knasigt iaf!
Emma,
Det är ju något nytt dom har börjat med! Att om man blir sjuk så försvinner allt och man får lägga in det igen. Helt stört! Vi råkade ut för precis samma sak....... Så segt! Hoppas det löste sig för er! Kram
www.nouw.com/denskrivandemamman
viktoriabergh
,
Tack! Ja så knasigt! Idiotiskt! Typ så att man inte ska orka lägga in sjukdom:/ de löste sig! Fick hjälp