Krämigaste äggröran

Jag har alltid tyckt att jag varit hyfsat duktig i köket med matlagning! MEN jag har ju tydligen heeeeelt missuppfattat hur man gör en god äggröra!!! Det var först när jag såg en video på Facebook från en kock som förklarade tillagningen av den där perfekta äggröran som jag insåg mina misstag!

SÅ nu när jag är 27år så har jag lärt mig att laga den perfekta äggröran som blir sådär krämig och saftig!!! Åh vet ni vad! Ralf ÄLSKAR den.. perfekt!

Så här gör man:

jag blandar min på 3ägg och ca 1/2-1dl grädde 36% . Kryddar med salt, vitpeppar & svartpeppar. Men här kommer tricket!

Äggröran ska göras på medeltemperatur! Detta innebär att om du har en spis som går till 12 så steker du på 6, är det 10 så blir det 5.. ja ni fattar!! Det ska alltså ta lååång tid att röra ihop äggröran och man ska försöka röra hela tiden för att den ska bli jämn och bra!! Alltså gör ni detta så kommer ni tacka mig sen ;) jag brukar steka lite kalkonskivor till.

Smaklig måltid!

Gillar

Kommentarer

Hanna
,
Hej! Åh tack för tipset! Så söt han är Ralf Har ni ställt honom i dagiskö? När hade ni tänkt att han skulle börja? Måste ställa våran lilla flicka i kö, född i juni, men kan inte bestämma mig när hon ska börja Storebror var 1 år o 4 månader, hade tänkt gå på samma med lillasyster men blir helt gråtig när jag tänker på det Då vi nog tycker att d räcker med två barn så tänker man hela tiden att det är sista gången och jag vill dra ut på det, men samtidigt vill jag spara fl dagar så man kan ha längre semestrar tillsammans och plocka ut mer ledighet under speciella tillfällen. Skulle vara intressant och kanske få lite hjälp och tips hur ni resonerar Kram!!
viktoriabergh
,
Hej förlåt för sent svar! Ja de har vi! Vi tänker oss augusti, då är han ca 1år och mån. Perfekt tror vi! Ja tiden med dom försvinner ju inte för de, man kan ju även om man vill gå ner i tid när barnen är små för att sen jobba mer när de börjar bli äldre. Så tänkte jag med Frank och det kändes SÅ bra!!❤️