Kokpunkten äventyrsbad

En fullspäckad morgon med snabb frukost och sen packade vi badväskorna och åkte mot Västerås äventyrsbad Kokpunkten.  

Vilket superbra badhus! Vi hade ju svinkul allihopa lilla Myra på 4 mån var nöjd, Albin på 2år var nöjd och Frank var också glad. Men lite trött . Sen tyckte ju självklart vi också att det var kul! Jag blev dock lite rädd ibland över hur vågade vi är med Frank.. jisses man funderar ju över hur man tänker som förälder ibland! Hahaha jaja.. Vi vinner inte pris för årets föräldrar kanske men! Dom åkte typ alla rutschbanorna och en gång var han på väg ner under vattnet så man fick kasta sig och ta tag i han.. sen åkte vi barn rutshbanan och där gick det ju fortast av alla! Längst ner gick det så jäkla fort och jag slog i armbågen fattar inte hur det kunde vara för barnen egentligen... Nästa gång ska vi iaf ha flytkuddar på honom även fast han är i famnen hela tiden. Då vet vi ju att han håller sig över ytan! 

Rekommenderar er att åka dit iaf! Det fanns verkligen något för alla. Bra för de minsta med! 

Gillar

Kommentarer

Sara
,
Förstår hur du menar men Man kan drunkna i ett glas vatten. Sekundär drunkning är ganska vanligt
Emma
,
Mår lite dåligt när jag läser detta.. Jag har väldigt stor respekt för vatten i alla få.. läs på om sekundär drunkning till exempel och tänk på hur liten Frank är. Självklart är det ni som är föräldrarna men olyckor sker så lätt (och snabbt). BVC sa till och med till mig att ett barn kan drunkna i en liten vattenpöl till och med.
viktoriabergh
,
Jo fast man kan inte drunkna på 2 sekunder som sagt.. läs på om sekundär drunkning så ser du vad det står om det. Så det stämmer inte riktigt. Förstår att man inte ska ta för lätt på detta med vatten men att drunkna när man dricker ett glas vatten är nog en risk på 0.001% hör inte till vanligheterna..
viktoriabergh
,
Då handlar det om att barnet trillar ner i pölen med ansiktet först och inte kommer upp.. jag har också stor respekt för vatten och det är det jag menar med full uppsyn.
viktoriabergh
,
Ser nu hur jag har skrivit.. hade oxkså blivit lite orolig om jag läste någon annans inlägg om detta. Skrev fel vi låg inte under vattnet jag låg i vattnet med Frank på mig Men kom inte upp! Så då förstår jag att ni ororar er för drunkning
viktoriabergh
,
Nu ser jag hur jag har skrivit inlägget. Vi låg inte under vattnet!! Då förstår jag er oro om sekundär drunkning om vi hade legat där och inte fått luft men så var de ju inte. Kom ju bara inte upp! Ber om ursäkt för fel information.. lät ju livsfarligt!
Isabell
,
Huvudsaken han va glad och hade kul ihop med sina föräldrar! Ett annat roligt ställe är nya Leos lekland här i Uppsala. Min dotter som är 10 dagar yngre än Frank älskar de! Ganska nära från Enköping 😊
viktoriabergh
,
Åh det ska vi testa tack! Ja verkligen det är ett Leo i Västerås också vet du om de är samma 😉 ska testa!! ♡ tack