Knöt näven

Har inte riktigt orkat skriva så mycket här inne då jag inte känt mig så himla energisk och inspirerande.. det har varit lite tuffa nätter nu på senaste.. Som inatt när Frank gjorde "morgon" 02.30, magont uppenbarligen då windy pysventil gjorde sitt med full bajsblöja.. så där inne i badrummet fick jag stå i 30min inatt och liksom hjälpa lilleman att bajsa. . . sen efter det kunde han inte somna om förens klockan blev 03.30, då kunde jag tillslut amma honom till sömns. Efter mycket tuttvägran.

Det är så psykiskt påfrestande med en bebis som gnuggar sig i ögonen, är super övertrött och kan inte komma till ro, vägrar amning och bara är missnöjd. Känns som en evig kamp vid bröstet! Så ni där ute som faktiskt har en tuttglad bebis, njut lite av de för det tar på krafterna att inte kunna bara få amma i lugn och ro.

Tror allt detta beror på fas 4, allergi och tänder? Hoppas detta går över snart

Föresten nämnde jag att Frank sen valde att vakna 06.00 och göra morgon? Åhhh... det saknas nog några timmar sömn hos denna tjej för att jag ska kunna vara sådär super energisk som jag brukar! Men det kommer väl tillbaka så småningom. Har lite därav inte orkat med ett ordentligt inlägg här.

Satt och läste igenom min bloggrunda nu innan läggdags och kom fram till att jag blev mer och mer deppig för att jag var så oinspirerande medan alla andra bloggerskor verkade ha haft det så jäkla bra nu under helgen! Det är ju först då man inser vad sociala medier gör mot en!! Som att jag kände mig sämre för att jag inte lyckats ha det tipptopp och få kunna inspirera er!? Sjukt! Nej fyfan så jag knöt näven och ville mer än gärna då skriva av mig här inne. För jag tror på att detta är mer inspiration än vad något annat är. Jag är bara livrädd för att bli för bitter! Haha jag är ju egentligen den positiva glada tjejen men det hoppas jag att jag ger sken av när jag känner så med! :)
mina favoritkillar! ♡

Gillar

Kommentarer

viktoriab
,
Bästa!! Så sant! kram
viktoriab
,
Tack Julia! Det gör mig glad. Ja dessa medier.. snedvrider allt! Men transparent är det bästa:) hih kram!
viktoriab
,
Nej det var man ju lite lurad på i början! nu har man fått möta verkligheten och den är bra mysig men kämpig 😉! Kram
viktoriab
,
Åh tack!! Det värmer jättemycket med dessa fina ord! Kram!!♡♡♡
viktoriab
,
Tack! Ja jag försöker visa er allt! ♡♡
viktoriab
,
Ja det är så skönt med egentid för att få ny energi och hinna uppskatta allt runtomkring. Lätt att uppslukas av de annars!! ♡
viktoriab
,
Tack vad bra att du tycker så! så sjukt att de tajmar varandra med nätterna.. jag har slutat räkna då varannan natt kanske är bra 😃 haha! kram
viktoriab
,
Ja nappen hade ju säkert tröstat i dessa lägen.. tror inte det har med det att göra med magen och amningen för de flesta bebisar äter nog oftare än han.. smuttas inte något direkt på dagarna då äter han kanske var tredje timme.. 😊 så antar allergi!
viktoriab
,
TACK! vad härligt att höra, inte att det bara är jag som är ärlig.. men att du gillar mig och min blogg! 😊 åh hoppas som du säger att det är en fas. kan tröstas lite med det isåfall! det är tröst att veta att det blir lättare.. stor kram till dig.
viktoriab
,
oj vad kämpigt. vad skönt att ni hittat en lösning! men typiskt de där med förkylning när man väl börjar få ordning på saker och ting. hoppas det blir bra för er nu framöver! Jag tror fler har problem men de vill inte "belasta" andra med dom, i blogg osv. för då kanske man uppfattas som bitter. hah 😊 tack! Stor kram , detsamma:)