Kiss natt

Igårnatt vaknade jag av något blött på armen.. kände på Franks kläder och inser att han kissat igenom blöjan! Sååå jobbigt.. på senaste tiden så håller inte blöjan hela natten utan att detta kan ske! Så jag fick rycka upp honom då för att byta blöja medan jag väckte Simon som fick börja bädda om i sängen. Som tur är så har vi madrasskydd som skyddar mot väta men man vaknar ju till under detta och får svårt att somna om själv..

jag har som det är redan nu lite svårt med sömnen, & när Frank kommer över till oss på nätterna så lägger han sig oftast så nära mig.. jag får ligga som en räka i sängen och får klaustrofobi känslor! Inatt var värst, då ville Frank så gärna sova ytterst på min plats så jag fick lägga mig i mitten och dela huvudkudde med han.. på andra sidan låg älsklingen och andades mig i ansiktet och Frank låg med sitt ansikte i mitt med.. där kände jag att nä jag struntar i detta nu och tar soffan! Men jag puttade bort Frank lite så tillslut kunde jag somna en sväng innan klockan ringde.

Vi får nog snart försöka vänja bort nätterna inne hos oss med för Frank. Ska sätta upp babymonitorn inatt och försöka springa upp till hans rum när han vaknar för att natta om honom i sin säng istället för att han ska komma in till oss. Sen lär vi ju ha en bebis i sängen också och då kanske det inte funkar så bra med 4 i sängen!! Vadå säger ni som varit med om liknande? Hur blev nätterna när ni hade de små? Fick ni med hjälp av sambon byta sovrum eller dela på er? Eller har ni fått lära ”stora” barnet att sova i sitt rum hela nätterna? Eller samsover ni alla? Berätta gärna

Gillar

Kommentarer

Jennie
,
Sedan lillebror för 10 månader sedan så har det inte varit många nätter vi sovit tillsammans allihopa faktiskt. Vi har aldrig velat ha en liten bebis i sängen (är rädd att vi ska rulla på honom) och nu är vi rädda att han ska krypa ner. Hade spjälsängen brevid vår säng i början. Nu för tiden sover han till och med i sitt eget rum. Storebror (2,5 år) har somnat i sitt rum ett tag men brukar komma till oss på natten. Så det har faktiskt funkat bra. Jag tror det kommer lösa sig naturligt för er också, det kan ju vara mysigt att sova allihopa också.
viktoriabergh
,
Ja vi har köpt nu Pampers dry pants night. Så bra! Funkar än så länge iaf jag har gjort samma med Frank nu. Gått tillbaka med han. Får hopps det funkar i längden. Och att uppvaken minskar. Jobbigt med ca 4 uppvak på en natt. kram!