Kiss natt

Igårnatt vaknade jag av något blött på armen.. kände på Franks kläder och inser att han kissat igenom blöjan! Sååå jobbigt.. på senaste tiden så håller inte blöjan hela natten utan att detta kan ske! Så jag fick rycka upp honom då för att byta blöja medan jag väckte Simon som fick börja bädda om i sängen. Som tur är så har vi madrasskydd som skyddar mot väta men man vaknar ju till under detta och får svårt att somna om själv..

jag har som det är redan nu lite svårt med sömnen, & när Frank kommer över till oss på nätterna så lägger han sig oftast så nära mig.. jag får ligga som en räka i sängen och får klaustrofobi känslor! Inatt var värst, då ville Frank så gärna sova ytterst på min plats så jag fick lägga mig i mitten och dela huvudkudde med han.. på andra sidan låg älsklingen och andades mig i ansiktet och Frank låg med sitt ansikte i mitt med.. där kände jag att nä jag struntar i detta nu och tar soffan! Men jag puttade bort Frank lite så tillslut kunde jag somna en sväng innan klockan ringde.

Vi får nog snart försöka vänja bort nätterna inne hos oss med för Frank. Ska sätta upp babymonitorn inatt och försöka springa upp till hans rum när han vaknar för att natta om honom i sin säng istället för att han ska komma in till oss. Sen lär vi ju ha en bebis i sängen också och då kanske det inte funkar så bra med 4 i sängen!! Vadå säger ni som varit med om liknande? Hur blev nätterna när ni hade de små? Fick ni med hjälp av sambon byta sovrum eller dela på er? Eller har ni fått lära ”stora” barnet att sova i sitt rum hela nätterna? Eller samsover ni alla? Berätta gärna

Gillar

Kommentarer

viktoriabergh
,
Jag tror vi får försöka vara snabba och natta om i hans säng så kanske de funkar sen. Men större säng är smart faktiskt! Vi har gästrummet om de tryter;) hih kram!
viktoriabergh
,
Ja! Sen kanske man har en bebis som klarar av att sova i bedsidecrib! Vi får försöka med det 😊! Hihi trångt och mysigt kanske
viktoriabergh
,
Haha ja man får göra de som funkar bäst! Vi har även gästrummet på 160cm som Simon och Frank får ta i värsta fall ☺️
viktoriabergh
,
Tack!! Köpte dom nu och första natten funkade bra! Hopps de fortsätter bra tips! Kram
viktoriabergh
,
Mysigt! Perfekt när man har plats för stor säng, hade vi vetat att vi skulle bli 4 i familjen så kanske vi hade satsat på en större säng från början! King size
viktoriabergh
,
Haha se där;) man vet ju aldrig hur de blir! Man löser allt ändå! Skönt med egen plats i sängen iaf vi köpte nu baby dry pants från Pampers. Funkade än så länge! Och tack för pepp i graviditeten. Kram!
viktoriabergh
,
Hahah ja vi har också en sån nödlösning! Gästrummet kan bli Franks och Simons i värsta fall men vi får än så länge försöka söva om Frank i hans säng. ❤️
viktoriabergh
,
Ja jag förstår hur du tänker. Jag är ju ändå hemma nu så jag kanske orkar gå dit och natta om. Brukar gå snabbt men kan bli någon vända! Men med lite ihållighet så har han en vana. Vi får testa 😊 bedsidecrib ska vi också lägga bebisen i om den vill sova där tack detsamma! Kul med samma situation i livet. Kram!!
Jennie
,
Sedan lillebror för 10 månader sedan så har det inte varit många nätter vi sovit tillsammans allihopa faktiskt. Vi har aldrig velat ha en liten bebis i sängen (är rädd att vi ska rulla på honom) och nu är vi rädda att han ska krypa ner. Hade spjälsängen brevid vår säng i början. Nu för tiden sover han till och med i sitt eget rum. Storebror (2,5 år) har somnat i sitt rum ett tag men brukar komma till oss på natten. Så det har faktiskt funkat bra. Jag tror det kommer lösa sig naturligt för er också, det kan ju vara mysigt att sova allihopa också.
viktoriabergh
,
Ja vi har köpt nu Pampers dry pants night. Så bra! Funkar än så länge iaf jag har gjort samma med Frank nu. Gått tillbaka med han. Får hopps det funkar i längden. Och att uppvaken minskar. Jobbigt med ca 4 uppvak på en natt. kram!