Kikar in en snabbis

Hej tyst här inne idag.. har fullt upp med bebis idag och har precis varit på BVC.


Känner för en stor chokladkaka och en liter glass i soffan framför en film!!! Men det kommer en update från "hälsoresan" sen i ett annat inlägg nu när 2v har gått!!

Gillar

Kommentarer

Elin
,
Lider med dig, verkligen! Har själv problem med maten och sockret, sen 2012 rättare sagt. Födde första dottern då och skulle gå ner i vikt, uteslöt socker helt och tränade, det gick bra först och jag saknade inte sockret mycket alls (vägde 70 kilo efter första graviditeten, är 169 cm lång). Men sen gick det för långt och jag vägde 46 kilo och höll på att gå in i väggen. När jag tillslut insåg problemet och försökte gå upp i vikt igen så kom socker och matberoendet, började pendla i vikt. Förra sommaren hade jag online pt, tränade styrka och åt bra. Sockersuget fanns där men inte lika hemskt. Blev gravid sen igen och gick upp till 86 kilo med sonen. Efter han föddes i augusti har jag gått ner till 62, försöker nu bygga musklerna och få fastare kropp. Men mitt sockersug har ALDRIG varit så hemsk som nu Klarar tre dagar max och sen är det kört. Har hänt två ggr att jag klarat 7 dagar, men när jag äter så äter jag tills jag nästan spyr och magen krampar, och de dagar jag inte gör det så är godis och pizza det enda jag tänker på (nästan men du fattar). Har slutat röka förut efter 6 år, och det var ingenting jämfört med detta!! Ammar sonen på 5 månader på heltid och han vaknar 7-15 ggr per natt, är sååå trött när jag har han och dottern på 4, hemmet osv. Spelar ingen roll hur hjälpsam sambon är, är ju ändå trött. Sonen äter väldigt ofta under dagarna (vägrar napp och flaska) så är nog isoleringen, ensamheten och tröttheten som gjort detta värre igen. Långt inlägg, men vill skicka en stor styrke kram och samtidigt säga att jag FÖRSTÅR dina känslor! Du är en stor inspiration för många, kom ihåg det
Julia
,
Bra jobbat! För mig har det INTE gått bra ... är också så himla sockerberoende. Efter ditt senaste inlägg där du skriver att du kämpar men håller ut så känner jag för att försöka igen att sluta med sötsakerna. Fortsätt som du gör! Alltid kul att besöka din blogg.