Karlstadshelg startade med ett KAOS

Mina favoritkillar! Ralf premiärkörde sin rallybil men än så länge tror jag att Frank uppskattar den mest, det finns ljud på den och Frank har sprungit omkring och köer racer med den... hahah inte när Ralf suttit där i dock!

Köpte den begagnat för 100:- ! Lagom ;)

Hur stor börjar inte Ralf bli då? Som nu kan sitta i en matstol själv och kan sitta i lära gå stolen! Tycker att allt bara blir roligare och roligare! Förutom när han kliver in i någon fas och sömnen rubbas... inatt vaknade han ca 6 gånger innan midnatt! Pjuh, jobbigt när det blir många uppvak och lite sömn i sträck men man överlever..

Imorse packade vi väskorna och åkte mot Karlstad! Smidigt låter det, men alltså hade någon satt en kamera i vårt hem denna morgon så hade dom trott att vi bodde i ett dårhus. Jag gjorde självklart allt som jag inte behövde göra imorse (som hårinpackning, bädda rent i franks säng, städa i köket, tvätta, sortera saker, osv... herregud istället skulle jag ha PACKAT och förberett för att åka. Så när det var dags att dra stod jag med all packning kvar och skulle försöka få ihop vår ”smidiga” resesäng men det gick inte så jag kämpade och svettades och hade stor lust att kasta ut skiten genom rutan, men behöll den i hemmet då vi ska ha den i framtiden .

Ralf var övertrött och låg i sin babysitter och stor tjöt i förtvivlan.. jag försökte packa samtidigt och prata med Frank, stoppade nog in nappen 20 gånger men det funkade inte. Så tillslut satt jag med en Ralf i knät och försökte få in sakerna i bilen tillslut. Jag luktade svett som en apa och hade typ fått en hjärtinfarkt innan vi kom iväg men då somnade barnen i bilen iaf! Pjuh, vilken pers!

Resan dit gick smärtfritt med andra ord, skönt! ..

PS. Köpte en resesäng här på Biltema istället, den får vara kvar hos pappa sen så har vi den. Bra lösning ändå! nu ska vi se idol och äta chips! Hoppas barnen kan sova lite ikväll så vi hinner ha sofftid. Ralf var svårsövd ikväll igen och vaknade när jag skulle natta Frank, det tog lång tid att få han att somna om så vi hoppas att han får sova en stund nu. :)

Gillar

Kommentarer

Maja
,
att ha en kamera hemma skulle kunna underhålla många speciellt när tålamodet = noll och man får spel på materiella ting som inte funkar som man vill
viktoriabergh
,
Haha verkligen!! Jisses.. vilken komedi❤️