Karlstad dag1

Såhär kan det se ut när man gör ett korvstopp i bilen på väg till Karlstad:)
Igår tog jag en dag utan telefonen vilket kan vara skönt ibland! Sen hade jag så mycket för mig hela dagen så jag hade ändå ingen tid till att uppdatera er! Men idag är jag tillbaka här inne..

Igår sprang jag och packade hela morgonen inför karlstadweekend, jag och Frank åkte redan vid 09. (Älsklingen är iväg på SM för sin bror)

Det är mycket som ska tajmas när man reser med barn på det viset.. som tur var så är jag rutinerad nu.

Vi åkte när det var sovstund med redan nytankad bil och behövde inte stanna förens efter halva vägen när han vaknade till, då passade vi på att ta ett korvstopp på en mack både för hans hungriga mage men även min;)

Jag använde mig av bärselen denna gången för jisses vad jobbigt det kan vara att sitta på toan på en mack med barn i famnen... nu kom han inte ur famnen och istället så kunde han roa sig med bilnycklar och plånboken medan jag satt och bajsade

Sen är ju det bästa med barn att man kan alltid skylla på att det är "dom som tar tid" blöjbyten osv! Fast egentligen så var det ju bara jag som gick på toa ... efter att ha käkat korv i bilen så satte jag fast min mobil mellan nackstödet och sätet där bak så att han kunde se skärmen och där var en spellista redo med alla hans favorit program. Perfekt!

Det är ju svårt när man är själv och inte kan sitta där bak och roa honom, men det höll honom nöjd i över 1h, innan han började gnälla ur.. så sista stoppet fick bli ett dricka vatten stopp då han grät sig hes i slutet..

väl framme är ju både jag och han helt slut . Jobbigt att resa men med sina trix så underlättar det!

Igår lekte vi mestadels här hos mamma och jag och mormor kunde även åka till köpcentret för att kika lite samt köpa fredagsgotte. Frank fick en ny outfit med isbjörnar! Så sött. ❤️

Gillar

Kommentarer