Känslor kring amning

3 värmlänningar♡ vi tog en lunch i Mos:et innan lille Frank var för missnöjd hemma hos pappa så jag fick åka hem och amma. På tal om amning.. en sak jag har tänkt på men inte riktigt velat prata om för jag kanske verkar helknäpp då men är för nyfiken nu för att ta reda på om jag är ensam om detta. SÅ

När ni ammar.. kan det komma upp massa konstiga känslor precis när ni gör det? Jag har några saker som varvar.. direkt när han tar tag i bröstet så blir jag SUPER törstig. Det är som att kroppen säger till att nu går de åt mycket energi här så drick vatten!! Skulle behöva ha en vattenflaska redo för att liksom kunna släcka denna extrema törst som kommer.

Sen blir jag vissa gånger helt nedstämd! Jag känner mig helt värdelös och blir nästan ledsen och arg när jag ammar... som att hormonerna spelar ett spratt med mig! Så jävla sjukt för de försvinner alltid när jag slutat amma.

Sen kan jag ibland börja tänka på Simon och att jag skulle vilja ha sex med honom sen, typ efter jag ammat så ska jag hoppa på han! Men det har nog med att göra att bröstvårtorna egentligen är en erogenzon och kroppen kanske ställer in sig för ett sånt mood då. För den sexlusten försvinner också efteråt. Haha så konstigt hur kroppen sänder ut signaler så tydligt liksom! Är det någon annan som upplever detta!? Eller kanske har andra saker som kroppen spökar med medan ni ammar? Jag brukar ju oftast liggamma för att jag då får en möjlighet att slappna av och ta det lugnt vilket jag sällan gör annars. Så sitter inte med telefon eller så när jag ammar. Utan funderar mest och tänker på saker och ting. En bra stund för mig själv helt enkelt! ♡

Gillar

Kommentarer

@carolinequinas
,
Känner igen allt
Ida
,
Du behöver inte känna dig konstig. Känner igen mig i allt o lite där till. Ibland kan ja oxå känna att "stora unge 6,5månad" att nu måste vi lägga ner det här. Men känslan försvinner lika snabbt o då kommer mina "vanliga" känslor tillbaka igen där vår plan är att vi ska amma på nätterna tills han inte behöver äta alls på natten. Då vi gärna vill hoppa över välling o köra gröt istället.
IP: 82.99.3.229