Känner ni igen er?

Vi har så bra nätter nu så jag vågar knappt skriva om de för då kanske de ändrar sig! Nattade honom vid 20.30 igår och sov utan uppvak till 06.30 dröm. Utvilad och glad imorse men efter 2h så ville Frank somna om! Tror de kan vara en liten förkylning på gång för honom då näsan rinner.. han kunde inte somna här hemma och jag behövde ringa försäkringskassan direkt när dom öppnade 08.00 så vad gör man när man provat allt här hemma? Jo ger sig ut med vagnen, med morgonfrillan lite myskläder och snabbt på med kläder på lilleman så traskade vi ut. Ni vet då när man är ute och "går" man tar ingen ordentlig promenad utan går bara smått för att söva bebis. Så att man sen kan gå tillbaka upp till lägenheten och få i sig frukost och liksom starta dagen på riktigt! Hah :) så det har jag sysslat med nu på morgonen.

Måste även tillägga att bärselen är vår bästa vän nu när de kommer sådana här dagar då famnen är bäst och han kan både sitta här nöjt framåt om han är närhetsbenägen men pigg. Samt om han är så trött att han inte kommer till ro. Han somnar lättast i bärselen nu. Så 10/10 på den!. Nu somnade han igen här i bärselen eftersom han bara lyckades sova en kort stund i vagnen. :)

Gillar

Kommentarer

Linda
,
Min bebis som är lika gammal vill alltid sova igen två timmar efter hon gjort morgon. Spelar ingen roll hur bra/mindre bra natten varit. Men jag lägger mig brevid henne i sängen och buffar i rumpan och nästan håller handen lite över ögonen o ansiktet så kommer hon till ro o somnar.
Emilia
,
Vi brukar alltid ha svårt med nattningen när lilleman sovit dåligt på dagarna! Desto bättre sömn på dagen, desto smidigare brukar nattningen gå tänkte om Frank sover dåligt på dagarna? Tack för en supermysig och ärlig blogg
viktoriab
,
Tack fina! Nej han sover bra på dagarna. Men håller med. Desto bättre naps på dagen desto bättre sömn på natten 😊
viktoriab
,
Håller med! Ja va skönt att de går så lätt