Kämpa kämpa..

Åh åh åh vi skulle behöva en liten semester just nu, jag fick ju min arbetsintervju inplanerad i eftermiddag och jag LÄNGTAR efter bilresan dit när jag ska sitta själv med något gott att dricka och äta på vägen dit. När man uppskattar en bilresa ensam ja då vet man att man har det lite kämpigt just nu! 

Frank har ju varit i sin 1-års trots och sen blev han ju förkyld i början av veckan och detta har inneburit ännu mer gnäll!!! 

Han kan gå runt här hemma och skrika och skrika och skrika och jag har oftast tålamodet och försöker tänka att det är ju synd om honom som är sjuk och inte mår bra osv, men det är som att man har ett visst mått av hur mycket gnäll/skrik man kan ta in på en dag & och när det har fyllts upp under dagen så är det som att bägaren rinner över tillslut och då har man inte alls samma sansade tänk. Pjuuh! Simon har fått jobba lite extra sent denna vecka med så dagarna har ju blivit mycket längre för mig ensam med Frank. Heja er som ALLTID är ensam med barn!!!  

Jag tränar på att flytta den där skrikgränsen för varje dag så att jag i framtiden ska kunna hålla mig lugn inombords och agera mer pedagogiskt när det blir för mycket av skrik/gnäll. 

Inatt skulle Frank kliva upp när Simon gick på toaletten och började gråta och gick efter.. sen ville han inte somna om och jag försökte vagga honom till sömns men det gick inte, då fick vi tillslut sätta på Bamse på datorn och se om han ville ha något att äta, banan eller så men nej. Inte vatten ingenting bara allmänt pigg men missnöjd! Jobbig kombo, vi tittade på massa bamse men sen på han sig ner på vardagsrummattan så då tänkte jag att han kunde somna i soffan, nej då grinade han ur igen så fick lugna han innan vi gick in till sovrummet igen för att titta på lite Bamse där istället och tillslut somnade vi båda till ett avsnitt på datorn.. ändå gjorde han morgon innan 06.30 sen igen! 

Lika missnöjd och tjurig då inte bästa starten på dagen med andra ord, detta ska jag lösa genom en liten promenad med bärselen snart ner till hemköp för köp av någon snabb mellis/lunch kanske en Pan pizza och gärna något gott att smaska på och en iskall Celsius. 

Så räddar vi denna dag :) så somnar han nog snart igen och då ska jag passa på att bara vila ❤ sen får telefon och data vila idag så ska vi leka här inomhus tillsammans. 

Gillar

Kommentarer

Ullis
,
Lider med er, sömn är så viktigt för alla! Hur har ni det med barnvakt? Jätteviktigt att lämna honom en gång i månaden till mormor/farmor el någon annan ni litar på. Just för att ni ska få sömn och BARA vara Viktoria o Simon. Det gör även att tålamodet kommer automatiskt. Fast tro mig! Snart har ni glömt bort hur ”jobbig” han var. Kram o lycka till!
Lisa
,
Kommer bli bättre när ni flyttat till huset och Frank får sova i eget rum. Tror ni stör varann nu och en 1 åring utan en hel natts sömn är inte rolig så gjorde vi med vår son, han fick flytta till eget rum vid 7 månaders ålder och sov då hela nätterna och vaknade pigg och glad
Hanna
,
Har också gnäll, gnäll och gnäll här hemma med jämngammal pojke. Tycker synd om dig men skönt att höra att någon har likadant. Är ensam stora delar av dagen. Tufft att hålla humöret uppe, men kämpa på! Snart blir dom sig nog mer lik ❤️:)
Mark
,
Men sluta vaccinera ungen så han slipper få ont!!! Folk är så jävla hjärndöda idag. Och skyller på massa jävla faser och trots. Mitt barn har aldrig gått igenom någon fas eller trots där han varit gnällig, förbannad, ledsen mer än om han gör illa sig eller är trött. Och han är helt ovaccinerad!! Plussa ihop 1+1, läs på om vacciners baksida och vad det gör med kroppen. Kolla på Linda Karlström medveten mamma och föreläsare/ medicinska brister på Youtube! Folk måste börja vakna upp och sluta vara försökskaniner åt läkemedelsindustrin som tjänar miljarder på alla vaccin och mediciner dom trycker i folk. Ledsen för en arg ton, men blir jävligt förbannad att folk inte fattar mer än att tro på allt vad media innebär. All jävla skrämselpropaganda funkar ju idag och det är barnen som tar skada, tyvärr!!
viktoriabergh
,
Tack för pepp!! Ja barnvakt är svårt då vi har våra föräldrar i Spanien och Karlstad.. men man flyttar ju lite närmre hem nu till Enköping så kanske kan bli mer ofta. Dock har han varit inne i sin fas där han är extremt mammig och pappig och inget annat funkar! Men som du säger snart är väl detta förbi och glömt Tack!!
viktoriabergh
,
Ja jag håller tummarna för att det ska bli bättre då! Skönt att höra att det funkade för er skapar hopp 😉
viktoriabergh
,
Ja alltid skönt att slippa gå igenom något ensam! Vi får peppa varandra helt enkelt tack!!!
viktoriabergh
,
Hahaha jag tycker du är lite sorglig faktiskt som med bakgrund av dina åsikter inte plockar fram en enda källa av fakta för dina påståenden? Tvärtom så är faktiskt vaccinationer extremt testade och kontrollerade. Det är väldigt positivt med vaccin och jag vet att det finns nackdelar men jag väger fördelarna tyngre. Så ta din propaganda någon annanstans tack
Mark
,
Jaså? Extremt testade? Försök hitta ett enda test eller forskning där kombinationsvaccinen är testade att vara ofarliga att blanda. Fråga din bvc eller din läkare efter information om att det ska vara ofarligt. Berätta sedan för mig hur extremt testat och kontrollerat det är. Har du läst läkemedelsverkets kvartalsrapport om biverkningar? Kika på sidan 321/325, där ett spädbarn i september detta år utvecklade autism utav infanrix vaccinet. Men det står ingenstans... Undrar varför?!?!? Kalla mig sorglig när du har noll koll själv och bara sprutar in giftet i ditt barn.
viktoriabergh
,
https://ourworldindata.org/vaccination/