Kalas i Dalarna

Efter en HEMSK hitresa med tåget som inte blev bättre efter min senaste uppdatering utan värre så var vi ÄNTLIGEN framme i Dalarna! 

Det var en sån resa där bebis var övertrött/energisk/gnällig och helt tokigt stökig... det var som sagt över 30 grader utan någon luftcirkulation överhuvudtaget! Frank hade tillslut bara shorts på sig men var ändå kokhet! Och jag likaså.. några gånger under den resan ville jag bara sätta mig ner i gången och storböla.. usch och fy. Ni som har varit med om liknande förstår nog känslan! 

Väl framme i huset blev det bus och lek med de andra barnen och en lååång sovstund för Frallan.  Sen var han världens underbaraste ute i friska luften bland alla nära och kära.  Känns underbart att ha så fina svärföräldrar med bekanta så att faktiskt jag och Frank  kan åka hit tillsammans utan älsklingen. ♡ 

De bjöds på lite vin och sen skulle de rökas räkor! Så gott rökta räkor på färskt bröd med dill och aioli! Mums, efter detta kom tårtan fram för att fira "födelsedagsbarnet" Jag tog faktiskt en liten bit för att va med på firandet jag med, men när man inte ätit socker på ett tag förutom en liten liten chokladbit så smakar de där söta FÖR sött.. så nä åt inte upp. Bra va!? 

Vi bor i husvagn på tomten hos dom nu och jag har så fina barndomsminnen med husvagn så att få krypa ner i sängen igårkväll med mitt barn kändes så härligt! Vi vaknade upp utvilade och glada. 

Gillar

Kommentarer

Emma
,
Låter jobbigt med tågresan! Du skrev att Simon skulle komma på fredagen väl? Varför åkte ni bara en dag tidigare istället för o åka tillsammans o kunna hjälpas åt på fredagen?
viktoriabergh
,
För att jag skulle få lite avlastning där uppe hos hans föräldrar och tåget skulle va smidigare.. visste liksom inte i förväg att de skulle bli en hemsk resa..