Jung ceylon

Idag var det molnigt så vi badade lite på förmiddagen bara för att fördriva tiden innan köpcentret öppnade inne vid Bangla road. Jungceylon. Stort köpcenter med allt du kan tänka dig.. dock mer märken och alltså högre priser.. dåligt med lågpriskedje butiker, sånt som man vill åt! Något liksom, H&M, Zara osv.. Vi hittade lite barnkläder iaf. :)

Från Kata är det endast 15min i taxi dit och det finns bra med restauranger.. Som tur var somnade Frank i taxin på väg dit och sov nästan 2h! Så vi kunde sätta oss i lugn och ro och ta något kallt att dricka och sen shoppa. ♡ guld.
Det fick även bli en sväng utanför köpcentret på Banglaroad osv.. haha usch tänk att man har jobbat där! Sjukt ändå! Kul att se det igen men inget vi kommer åka tillbaka till direkt. :)

Gillar

Kommentarer

Amanda
,
Hur tänker ni när ni sitter med bilbälte men Frank åker i knäet? Hur kan man ens komma på tanken att åka bil med ett så litet barn utan rätt skyddsanordning? Det finns ju ingen chans i världen att han skulle överleva ens en liten krock...skrämmer det inte er? Bilden ger mig seriöst magont. Det är livsfarligt. Ger en väldigt oseriös känsla att man gärna åker på semester och glassar men inte värnar om sitt barns liv? Varför tog ni inte med en bilbarnstol till honom om det nu inte finns att hyra där? Känns ju helt sjukt...ni borde skitit i hela resan om ni inte kunde se till prio 1 att ert barn åker säkert! Knappast så dom kör lungt där heller...
Leila
,
Det finns ett Lekland inne i köpcentret för små barn som Frank. Min son älskade det, tog han dit rätt så ofta så han fick leka av sig lite, rekommenderar starkt!
viktoriabergh
,
Ja vi såg de! Vi hann aldrig komma in där tyvärr men de gjorde inget för han var ganska nöjd med att titta på allt omkring
viktoriabergh
,
Att ta med en bilbarnstol? Aldrig hört talas om.. Du kan kolla med resten av Sveriges befolkning som åker utomlands där de sällan förekommer barnstolar och fråga hur alla andra gör? Hur gör du själv i bussen? Där vi svenska med barn sitter? Visst det känns inte så betryggande för oss att åka på detta vis men det är så de ser ut här tyvärr. Om du väljer att inte boka en sån resa pga den sakens skull så får de gärna stå för dig. Det stör inte mig och dina väl är dina, vi sköter våra. Tack
Sofia
,
Men lägg dig inte i andras val. Kom själv hem från 4 veckors vistelse i Thailand med en 1 åring, det är ett annat tänk i trafiksäkerhet men man anpassar sig. Vill du ta med bilbarnstol till dina barn gör du det men läxa inte upp andra kring deras val, var glad att hon delar med sig av sin resa.