Julledigt med familjen

jag har försökt stänga ner sociala medier och bara njutit av tiden tillsammans dessa lediga dagar över julen. Så ni får en uppdatering i bilder :)
Uppesittarkväll
Bingolotto experten
julklänningen
Framme i dalarna och snön började falla på julafton! Så mysigt
Efter en underbart härlig julafton uppe i Dalarna så åkte vi vidare mot Karlstad i snöovädret helt ensamma på landsvägarna tidig juldagsmorgon.
En lika mysig jul i Karlstad hemma hos pappa med kusinerna och kalkonmiddag. Vi avslutade kvällen med plockmat och ett glas bubbel framför filmer, en prins i new york och sällskapsresan!

älsklingen körde jag till tåget på kvällen då han skulle hem för jobb.. nu är jag och barnen kvar! Allt har varit jättehärligt förutom Ralfs BLÖJOR! oh lord... tandsprickningen är boven i dramat som har gett han hemska blöjor.. vet inte hur många kläder som bajsats ner den här julledigheten i bilen osv! Senast igår så fick jag tom bajs skvätt upp i ansiktet när jag öppnade en sån där härlig blöja igen!!!! Hahahahha herregud!!! Fräscht livet som förälder... han har fått duscha efter varje katastrof blöja med för stanken är olidlig... jisses! Detta innebar även en natt där han var helt omöjlig att söva om 02.30 inatt. Jag höll på i över 1h med att vagga och försöka få han att somna.. men icke. Tillslut så kunde han somna på mig en liten stund men ja vi har ingen sovit mycket inatt inte.

Får ta en lugn dag idag istället! ☺️ Mys i julmysisar här hemma hos pappa.

Gillar

Kommentarer

katarina
,
hej Fråga, då jag själv har ett barn som är väldigt kobent. Så undrar jag om ni har fått några råd från BVC angående er son? Min dr säger bara, det växer bort.
viktoriabergh
,
Hej!! Nej tyvärr samma som dig, tänk på bra skor och sen om han inte har ont av de så är det ingen fara 😊