Julledigt

Här hemma har vi nu tagit julledigt och jag har jobbat klart för i år! Eller iaf med samarbeten osv, så skönt!

Vi har bara myst inne mestadels.. förutom lite träning & handling. Annars så har vi lekt tillsammans och tagit det lungt!
Vi alla har varit slitna och Frank börjar bli förkyld! Så typiskt.. inför julafton! :( så då blir även han rastlös här hemma och vi tjafsar en del. Så imorgon ska vi gå ut en sväng och få frisk luft så att även han får lite stimulering! Det behövs! :)

Idag var vi in till gårdsbutiken vid bondgården bortanför oss för att köpa kött till nyår. Kossorna var även där så Ralf fick säga hej till dom ;)

det blev oxfilé eftersom entrecôten & biffen var slut. Men men, är det någon gång man ska äta oxfilé så är det väl på nyår eller hur? :)
Nyår kommer vi fira hemma hos oss med våra grannar som även dom har barn stora & små. En lugnare tillställning med god mat, dryck, Bingolotto & spel! Roligt

hur som, på kvällen sen åt vi tacos och badade, i Ralfs nya badstol! HUR SMART!? eftersökte en på Facebook men så skriver grannkompisen att dom hade en och att vi kunde komma och hämta den! Hur bra!?

Gillar

Kommentarer