Julklapp i form av SF Kids play

December månad startade ju med sjukstuga hemma hos oss, sist ut var ju tyvärr lilleman med både kräkningar, feber och svinkoppor. Därför har vi ju spenderat en hel del tid inne tittandes på barnprogram :)

jag tycker att det är jättemysigt att få krypa upp i soffan med Frank för att se barnprogram men jag gillar ju att se de programmen som jag själv tittade på när jag var liten. Alfons Åberg, storasyster & lillebror, Babar & nu när julen är runt hörnet så är ju Astrid Lindgrens alla klassiker såååå bra! Frank älskar ju Pippi Långstrump och även brandman Sam! Det är dom programmen vi tittar mest på nu. :) Alla dessa program finns hos SF Kids play, de har både filmer, serier & böcker till barnen!
Jag tycker verkligen att SF Kids play har det bästa utbudet av barnprogram och programmen som finns är även väldigt pedagogiska! Vi har laddat ner appen i våra telefoner men också på paddan.

Paddan använder vi ju väldigt ofta, speciellt när vi ska resa! Då får den följa med och eftersom SF Kids play appen funkar i offline mode så behöver vi inte heller tänka på att vara uppkopplade på internet, vi har laddat ner våra favoriter och kan då titta på dom när som helst när internet inte finns! Perfekt
Nu börjar Frank även bli såpass ”stor” så han förstår vad man säger till honom, och i appen så kan vi som föräldrar sätta en timer med tid på hur länge han får titta innan det stängs av! Perfekt inför läggdags eller när vi kanske ska göra iordning mat osv. Så han får lite begränsningar kring skärmtittande... Speciellt bra för större barn där man kanske måste sätta mer tydliga gränser. Det som är bra med SF Kids Play också är att det är utan bindningstid! :)
Men vet ni vad!? Jag har en julklapp till er!! :) Nu får ni mina läsare med min kod BERGH18 prova på SF Kids play fritt i 2månader! Bra va!! Skapa kontot Här sen använder ni er av min kod och laddar ner appen bara :) GOD JUL PÅ ER!

Gillar

Kommentarer