Julhelgen

Jag har tappat lite lusten för bloggen det senaste och det beror nog mycket på att ni är sämre på att lämna avtryck här inne så det känns inte som att någon följer det man skriver med intresse ändå..

Dessutom har väl dessa dagar nu varit årets heligaste för mig iofs.. att få göra alla mysiga förberedelser inför julafton, med julklappar, packning, städning osv..

Vi åkte mot Karlstad redan på söndagsmorgonen, dan innan julafton. :)

Då firade vi lilla julafton hemma hos mamma med lite mat och fika samt julklappsöppning såklart! :) på kvällen åkte vi hem till pappa där vi käkade middag tillsammans och hade uppesittarkväll framför Bingolotto! Klassiker supermysigt!

På julafton så var det julfrukost först sen tog vi oss ut i kylan och den lilla lilla snön för lite pulkaåkning! Frank hade fått en snömassas att åka på och pappa & Helen hade köpt en dubbelsits pulka! hahahhh såååå vi skrattade när de for ner för den grön/vita backen! Med eller utan snö så skulle vi bannemej åka! Efteråt så tog vi en sväng hem till mamma igen, innan Kalle anka började hemma hos pappa igen.

Efter Kalle så kom jultomten och Frank var tuff och kramade tomten samt hjälpte till att dela ut klapparna, han fick sig dock en smäll av tomten för han såg så dåligt så han råkade dra en julklapp i huvudet på honom hahahah jisses... Frank gillade tomten ändå...

Sen var det julmat.. mums! Så efterlängtat!! Dock så försvann hela min kväll på att ge mig ut på blöj jakt!! Vi superföräldrarna hade missat den lilla detaljen att blöjorna hade tagit slut inför natten/morgonen.... tror ni något var öppet???? Åkte Karlstad runt för att försöka hitta... slutade med ett litet 3-pack med size 4 (vanligtvis har han strl 6) men när jag kom hem så hade Frank och Simon somnat för natten! .. tröttmössor! Vi andra kikade såklart på Tomten är far till alla barn. klassiker!
Idag 25e juldagen så kom min syster med familj dit också så vi hann ses en stund med julklappsutdelning och julmatsresterna till lunch.

Nu är jag så trött så jag ska bara ligga på soffan HELA kvällen, jag och Frank har tagit ett bad och sen blir det tacos framför tvn. Perfekt avslut på en toppen helg!
 

Gillar

Kommentarer

viktoriabergh
,
Tack Charlotte för att du lägger märke till det! Kanske kan verka bittert för någon men för mig är det viktigt att få visa upp livets alla delar och allt är inte mysigt och tipp topp kul att höra att det uppskattas!! Tack för pepp!! Kramar!
Tina
,
Det finns en gillaknapp under varje inlägg!
viktoriabergh
,
Tack! Ja jag kanske var lite klumpig i mitt uttryck! Inte alltid lätt att formulera sig väl i text.. vad kul att du tycker! Roligt att höra . Vi kommer få en kod som vi kan ge ut för gratis Dplay i 30dagar så håll ut! många kramar!!
viktoriabergh
,
Men gud! Jag trodde den knappen hörde till Facebook. Alltså vad sjukt! ❤️
viktoriabergh
,
Men tack snälla Jannie! Så roligt att höra och det glädjer mig!
Victoria
,
Då får jag bli bättre på att gå in på bloggen helt enkelt. Får be om ursäkt om jag missuppfattat. Jag har upplevt att de varit mycket samarbeten på din insta vilket faktiskt har gjort att jag inte gått in på din blogg då jag trott att de är lika mycket där. Har innan alltid klickat mig in på din blogg via insta så får helt enkelt ta mig in dit utan att "lockas" av din Instagram Givetvis så uppskattas de när de är personligt och man känner ju så många gånger igen sig när du delar med dig av saker i ditt liv. Både positivt och negativt. Men självklart ska du göra de som känns rätt för dig och som du mår bra av! Så dela med dig av de du vill dela med dig av så hänger jag med så gott jag kan Själv småbarnsförälder till 2 små kottar så blir lite svårt att hinna med allt alltid Tack desamma! Kram ❤
Sara
,
Tycker om att du visar verkligheten, att de kan vara både bra men också dåligt och att du då kan vara ärlig med det, det är därför jag följer din blogg och har gjort en lång tid. Men jag brukar sällan kommentera något, vilket jag förstår kan vara tråkigt för dig.. Men i alla fall! Gott nytt år, fortsätt som du gör, att vara ärlig alltså 😊 du är grym!
Amanda
,
När du började blogga var du en vanlig hälsosam tjej och det var kul att läsa din blogg. Vet inte vad som hänt men nu skriver du mest hur jobbigt livet är, hur ni bråkar, hur ni köper dyra prylar, du gör reklam för märkliga kläder. Du känns rent allmänt som en väldigt vilsen själ som inte passar in och som försöker eftersträva nått "lyxliv". Det är inte coolt med ankläppar. Det är inte normalt att ge ungen festisdricka och korv från macken varannan dag. När han "trotsar" som du kallar det blir du arg på honom och skriver precis som det är hans fel. Barn trotsar inte, barn testar sina gränser och det är inget att bli arg över. Bättre att läsa på hur barn i den åldern funkar och hur du ska bemöta honom. Hur många gånger har du inte skrivit att ni ska skärpa er sen skiter det sig efter en månad eller två med kosten? Varför ens börja då med massa förbud...ät vanlig jäkla mat och grönsaker så löser det sig. Sen bara själva grejen att du tar upp det "vad ska folk tro" eftersom du är sjukskriven gör ju att du inte verkar 100% ärlig med dig själv. Precis som du hade kunnat jobba men tycker det är skönare att slappa hemma,fika, luncha, shoppa. Samtidigt verkar ert förhållande sjukt jäkla ojämnställt. Varannat inlägg handlar om att Simon är iväg på sina hobbys medans du lagt dig ner och typ skiter i allt. Du är gravid och sjuk, absolut. Har själv varit där men det är klart det blir tråkigt att läsa en blogg som bara innehåller detta.. Du försöker ju inte ens fokusera på det positiva. Tycker att förr fanns det en person bakom din blogg. Du var din egen, med egna intressen, egen livstil, hälsosam, peppande. Nu är allt bara så trist, grått och dött. Deprimerande typ. Förut var det å den bloggen måste jag kolla nu är det mer.."jaha kommer det nu vara samma sak igen.." Tyckte du var grym när du börjat spela fotboll igen! Typ en sån tjej saknas bakom denna blogg.
viktoriabergh
,
Jag håller verkligen med om Instagram med samarbeten, men jag försöker vara noggrann där och endast tacka ja till jobb som känns genuina och som jag tycker är roliga! Så att det blir tips för andra med. 😊 ja jag har mer privat här inne så om du gillar det med än tips och jobben så är du så välkommen! Förstår dig verkligen!! uppskattar din ärlighet! kram!
viktoriabergh
,
Tack snälla Sara, det är ju det jag gillar att blogga om. ❤️ så kul att du ville lämna ett avtryck här! Många kramar till dig! Gott nytt år kram!!