Jag och Ralf

Älsklingen har åkt iväg för debut på SM i enduro! Frank är hos farmor & farfar i Dalarna och jag och Ralf är hemma själva. Vi myser!!!

Jag saknar Frank mindre nu när jag har min lilla bebis att snosa på! Tur är ju de, och vi har försökt hitta på lite grejer nu när jag ändå bara varit ensam med Ralf.

Igår åkte vi till Mall of Scandinavia, perfekt med lite shopping och ingen tid att passa.. Ralf trodde jag ju skulle sova gott i vagnen typ hela vistelsen eftersom han har varit en väldigt trött och nöjd bebis hittills... men tji fick jag.

Jag fick besöka amningsrummet 3 gånger, samt amma inne på klädavdelningen på H&M, i provhytten på Bikbok (medan jag skulle testa kläder), utanför Zara på vilostolarna där & när jag snabbt behövde få i mig någon lunch på Max medan jag käkade ett minimål. Hahahah jisses... denna ungen var väldigt tuttglad igår och inte alls sugen på att sova i vagnen. Ändå fick jag med mig 2 plagg hem! ;)
jag hade ju en jeansjacka från Ellos som jag älskade men den är helt försvunnen!! Har tappat bort den någonstans och var så ledsen för detta.. därför ville jag nu hitta en ny. Denna blev perfekt! Från H&M.
Jag tog storlek 38 för att kunna stänga jackan, nu är man ju en M/38 och vanligtvis är jag en S/36 men sist när jag hade ammat Frank så gick jag ner till en XS/34 så därför blir det lite svårt att köpa kläder nu... men denna jackan var väldigt liten i storlek.

Köpte även denna byxdress i beige. H&M den med. Storlek 36, tight nu men kommer sitta bra sen! :)
På kvällen sen så fick vi besök av Jossan (grannen) det blev pizza och let’s dance final. Det slår ju aldrig fel med en gråtande bebis när man ska äta sin mat...
Mycket skräpmat och skit här hemma nu för min del... man blir så matt och bekväm!

Men jag har lovat mig själv att skärpa till mig för att faktiskt tillgodose kroppen med BRA energi! Jag ska självklart ”unna” mig fika & godsaker men om man kan hålla sig till helgerna.. jag menar dagarna för oss här hemma har flutit samman så det kan vara bra att få lite struktur och rutiner igen. :)

vi somnade gott tillsammans i vår säng igår och lilleman har vaknat med 1,5-2h mellanrum hela natten för att amma... så jag är lite trött idag. :)

Gillar

Kommentarer

Isa
,
Wow vad du är snygg i den jeansjackan! Passar verkligen perfekt!! /en som inte va snygg som nyförlöst
Sara
,
Tack för att du bjuder på lite vardags verklighet med bebis! Så typiskt det där att bebisen krånglar extra när man väl ska göra något men fina plagg hittade du!
viktoriabergh
,
Tack snälla!! åh, jag har återgått snabbare till mitt normala jag denna gång faktiskt! Men man har ju fortfarande andra besvär efter förlossningen 😉 som inte syns på bild dvs 😉 hah kram!
viktoriabergh
,
Självklart 😉 livet är inte bara dans på rosor.. hahah absolut är det så! Dom luktar sig till de situationerna tror jag. Tack! Kramar