Jag har gjort Botox

Jag var in till Östermalm igår och gjorde ett besök hos fina proffset Neha.

säger bara WOW alltså ser ni skillnaden?? Jag har lagt Botox emellan ögonbrynen i "arg" rynkan..

Före: dock med smink
Efter:
Och NEJ man ser ju faktiskt ingenting alls.. ingen skillnad!

Det kommer bli lite skillnad sen för jag kommer inte kunna spänna just de musklerna i pannan men som ni ser nu så är det ju egentligen inget visuellt resultat. Anledningen till att jag valde att göra Botox var alltså då inte för utseendets skull utan för att den muskeln emellan ögonbrynen lite mer på höger sida är så jäkla stark hos mig och ger mig Såååå mycket spänningar där.. Efter en dag så vill jag bara massera i hela ansiktet. Är så himla jobbigt!!

Hade även tänkt lägga Botox i käkmuskeln för att jag gnisslar tänder på nätterna och har spänningar där med, men eftersom botox får muskeln att slappna av så skulle kinderna sjunka in lite och det skulle inte se bra ut! Då hade jag rubbat min form i ansiktet som jag har nu, drastiskt sagt.. alltså i avråd av Neha så skippade vi det. Hon är ju proffset och vet vad hon pratar om. Det är ju inte alltid att en behandlingsmetod kommer funka bra för just dig.

Så det jag vill komma fram till här.. när man nämner Botox så skrämmer man folk men det man inte vet är att Botox används ofta i ett syfte av spänningar, migrän och svettningar tex. Det behöver inte betyda visuell förändring alltid. :)

Gillar

Kommentarer

Emma
,
Just så. Min mamma får botox sprutor mot sin sjukdom "Cervikal dystoni". Så inte bara till skönhetsingrepp och som du skriver är det nog inte många/alla som vet det.
viktoriabergh
,
Nej precis man hör botox och tänker oj!! Hur ser hon ut tro.. men folk förstår inte att det används i medicinska syften.