Jag har fuskat!

Åh idag kände jag verkligen för att äta gott och njuta.. och vet ni vad! Jag tillät mig att ta en fuskdag även fast jag inte skulle äta godis oså! Detta blir första gången på 5veckor! Jag är stolt över mig själv för det.

Jag har ätit en halv pizza idag samt köpt en godispåse. MEN det var en liten påse! Det är ju mängden som spelar roll i slutändan :) det var dock inte så gott som jag mindes det! Så nu har jag fuskat och kommer därför låta resterande av februari vara fuskfritt! Inget mer fusk..inget godis eller snacks fram till 1mars iaf :) så det så! ♡ jag är människa jag med..

Gillar

Kommentarer

Mamma
,
Bra ! Njut av livet emellanåt och var inte för hård mot dig själv ❤ lite dippar och unna sig nått tar man ingen skada av☀
viktoriab
,
Hahah NEJ så är det ju! ❤ men det var ju inte så gott som jag tänkt mig.. så det var ju positivt! Njuter nog hellre med en mörk chokladbit och ett glas rött hädanefter men det är ju att unna sig de med 😉!
Caroline
,
För mig är tanken på godis ofta helt oemotståndlig (vilket resulterar i att jag köper) men som du säger när man väl äter är det inte så gott som det var i tanken :p men ibland måste man få tillåta sig att äta det man vill 😊) hejja Viktoria!:)
Malin
,
Skall ni inte döpa eller ha namngivning eller nå sånt åt Frank? 😊
Hedstromss,
Ingen fara det dära:) med din karaktär och disciplin är det nog inga problem önskar jag var lika duktig
Nouw.com/hedstromss
Bamse
,
Ibland kan det vara bra att fuska för att se att det inte var så fantastiskt som man mindes det. Det gör kanske att du minns det negativa nästa gång du är sugen och klarar att peppa dig själv att inte fuska 😊 Så fungerar det för mig!
Malin
,
Hej skall ni inte döpa eller ha namngivning eller nå sånt åt Frank eller hur ser ni på saken? 😊
viktoriab
,
Vet faktiskt inte 😊 kanske blir när han är lite större. Men inte tänkt på det! 😊
viktoriab
,
Hih! De kommer 😊 ja disciplin har blivit bättre så de är ju bra!
viktoriab
,
Det känns som så faktiskt!! Väldigt sant nu när jag tänker på godis får jag typ rysningar usch