Intervju

Är det fel att säga att man verkligen UPPSKATTAR tis,ons,tors när Frank går på förskolan och jag verkligen bara får vara mammaledig till min lilla Ralf? Vissa dagar (som igår) så gav jag han all min uppmärksamhet, med lek, bus & tusen pussar! Sååååå mysigt! Dock skillnad på första barnet och andra för mig iaf, jag har så otroligt mycket mer självförtroende i min mammaroll och uppskattar den här tiden jätte mycket! Tyvärr mer än när jag hade Frank! Det var så mycket annat i hjärnan som spökade då! Nu njuter jag av varje sekund! Egentid när den är som bäst med bebis! Jag älskar också måndag & fredag när Frank är hemma och vi kan leka och hitta på massa saker! Fredagar är bäst! Då får han följa med på träning, sen köper vi Festis & ostbågar till kvällens soffmys! Fredagsmyset när det är som bäst.

Idag fick Ralf istället följa med på mammaträningen som förövrigt var piss jobbigt! Men såååå kul! ..

Efteråt så smög vi in på Systembolaget för att köpa en flaska vin & lite öl till kvällens middag! Även matvaror till middagen, som skulle bestå av köttfärssoppa med baguett & ugnspannkaka. Vi läs (JAG) hade bjudit över våra grannar på en torsdagsmiddag! Trevligt!

fick skynda hem för att duscha och göra mig iordning då jag hade bokat in en intervju hemma hos mig med en väldigt trevlig journalist för Upsala Nya Tidning/ Enköpings posten ! Det kommer bli ett reportage både i papperstidningen och på webben om mig och familjen med massa bilder kanske även för tidningen Leva & Bo. Kul! Alltid kul att bli uppmärksammad och få berätta sin historia. ❤️

såhär såg jag ut idag! Kände mig så fin där när solstrålarna kikade in i hallen!
Skjorta från zara & jeans från H&M, girlfriend jeans heter dom!
Sminkbas = bareminerals foundationpuder, smashbox cream concealer & L’oreal highlight drops.
Seriöst världens snällaste bebis just nu! Åh älskar ihjäl mig!!!!!
Min lilla kopia ❤️

Gillar

Kommentarer