Internetshopping inför resan

Jag har letat som en dåre efter lite sommarplagg till mig som ska funka nu när vi snart ska ut på resa! Med en växande mage så blir man lite begränsad med kläder som ni kanske vet... men också för att man inte vill köpa allt för mycket mammaplagg som man sen aldrig mer kommer ha användning för. Därför försöker jag ändå tänka när jag shoppar att det kan vara plagg som funkar efter graviditeten också..

Bikinis funkar ju som vanligt iaf men baddräkt lär jag få gå upp 1 eller 2 storlekar men det finns väldigt lite av just detta på butikernas webbsidor just för tillfället.. det är ju inte säsong! Jag har hittat lite på H&M men vill gärna pröva först och slippa fraktkostnaden.. Så jag tänkte att jag får ta mig iväg till en större H&M för att testa badkläderna. :)

Jag har iaf beställt lite som jag kan ha nere i Mauritius! 2 klänningar och 2 dressar som jag tänkt ha som flygoutfit för den 12h långa flygresan...
Dessa plagg beställde jag inne hos Boohoo för en bra peng! Dom hade väldigt mycket mammaplagg och det har även Asos för er som letar efter billigare mammaplagg. :)

Gillar

Kommentarer

Sofie
,
H&M har numera gratis frakt och retur om man är medlem Ett litet tips bara!
Jessica,
Kan du länka till dressen på bild 2? 😊
nouw.com/jessicaarnberg
Matilda
,
Det är fraktfritt på H&M om man är medlem 😊
viktoriabergh
,
Åh tack såg att de hade gratis frakt fram till 6/1 men så drygt med returer osv! ska prova först i butik annars får man beställa hem.. 😊 tack för tips
viktoriabergh
,
Absolut! https://se.boohoo.com/maternity-rib-crew-neck-lounge-set/BZZ47442.html
viktoriabergh
,
Tack för tips! ☺️
Jessica
,
Vet du om byxorna går över magen eller om dem är låga? 😊
viktoriabergh
,
Vet faktiskt inte! De märks så att säga!