Inte blir man klokare

Vilket givande möte! Jag kommer nog byta bloggportal till något som känns mest relevant för mig utifrån vad jag vill skriva om och vilka jag vill nå ut till.

Promenerade bort till Östermalm efteråt och hettan bara slog imot mig! Wow Sverige vad underbart!!!

Träffade på Fredrik Reinfeldt på Mamma mia och vi kom fram till att hissarna var trånga och dumma.. haha, väl där så tycker jag inte att vi kom vidare någonstans med läkaren. Han menar på att det enda som funkar är att föra matdagbok och köra uteslutningsmetoden.. alltså utesluta mjölkprotein..

Jag tycker helt ärligt att det är fruktansvärt jobbigt psykiskt att göra det. Svinsvårt!! Men MÅSTE verkligen försöka nu... 4veckor utan mjölkprotein :(

Även om det "bara" är eksem så blir det alltid bäst i värmen så därför var det så bra i Cypern.. så man ska inte luras av vädret! :/ ska fortsätta smörja med mildison morgon och kväll samt miniderm där emellan. Jag själv måste börja med allergi tabletter nu då pollen bara small till igår! Höll på att få andnöd när jag skulle sova igårkväll och idag rinner näsan och ögonen kliar! Jävla allergier... vad de ställer till det!

Har nu gått ner på gräsmattan nedanför oss och äter lunch i solen :) frank sover i skuggan :)
nej nu vaknade han i skrivandes stund ☝️

Gillar

Kommentarer