Inte alltid enligt plan..

5 minuter tills dess att vi skulle bli upphämtade med taxin så avbokade vi resan, Frank hade då spytt 2 gånger. En gång vid frukost när han åt ägg och sist han åt ägg så fick han kväljningar så trodde det var därför.. men när jag kommer ut från toaletten så säger Simon att vi får avboka för att han spytt igen. Jag tänker direkt, ja men han drack ganska mycket juice så det var säkert därför medan min fina sambo är bättre i sådana lägen och säger att han minsann inte tänker ta med sitt barn ut från fastland på en båt när han spytt.. att det nog är vätskebrist. Tack för att du finns älskling! Det var kanske så att han druckit lite sämre igår och därav blev det såhär idag.. Så vi gick ut mot rummet istället och vilade alla tillsammans. Så bra och välbehövligt för oss alla.

Första dagen på den här resan som jag också fått gå på toa i panik, ni vet när det inte finns tid att vänta! Hade inte varit så roligt på en båt utan toa??

Vi fick som tur var pengarna tillbaka och har istället vilat på hotellrummet hela förmiddagen! Vi gick ner en sväng till poolen förut för lite bad och vila i skuggan men då hade Frank bara tid för Nicke nyfiken på iPhonen och lite chips och festis till det. Så jag fick bada själv innan regnet kom! Så skönt med regn och moln när vi ändå hade tänkt ta en dag inomhus i ett lugnare tempo.

Vi skulle äta lunch nere på hotellrestaurangen när det regnade men så fort vi satt oss då kom solen igen.. och fukten!! Jisses så varmt Frank blev helt röd i ansiktet så när han hade ätit upp sin mat före oss och vi inte hunnit få in våran så fick vi fråga om matlådor upp till rummet istället. Så fick det bli, nu har vi precis käkat upp här och ska vila lite till inne :) lugnt och skönt! Frank är super pigg och verkar må hur bra som helst! MEN som älsklingen säger vi chansar inte med vätskebrist.. så mycket salt och vätska idag

Gillar

Kommentarer

Alexandra
,
Oj vad kul. Har inte den ja själv kom till Thailand för några dagar sedan läst din blogg men nog annars läst den. Och nu ser ja att ni är i samma " stad " som jag är. Undrar bara vilket hotell. Varit ett antal gånger i Kaho Lak men känner inte igen hotellet på bilderna.
viktoriabergh
,
Vi är på x10! vart bor ni?
Axa
,
Mai Khao Lak resort and spa
viktoriabergh
,
Okej är det bra?