Inställt allting... 

Alltså jag blir så fruktansvärt ledsen... dels för Franks skull men även för allt jävla slit jag har gjort för att detta skulle ha klaffat med kalaset.  Nu måste vi ställa in idag med. Simon vaknade upp och var dunder förkyld med halsont och knappt någon röst alls, han sover än. Det kan ju inte han rå för och han vill såklart inte smitta dom andra, det är så jäkla typiskt bara!! 

Jag har varit och handlat på 3 olika affärer för att få tag på allting, jag har köpt kort, smyckat dom och skickat ut på posten, jag har bestämt maten, beställt dekoration som jag igårkväll sprang och hämtade i panik... jag fick ställa mig och baka en cheesecake igårkväll som vi skulle fikat på idag! Jag har tänkt igenom ALLT! Så blir det ingenting...... gråter nästan sådan frustration detta är. Inte för att Frank fattar något och bryr sig så, uran för att jag ville ge honom denna härliga dag med familj och vänner och god mat och trevlig stämning. Nu blir det ingenting av någonting och jag måste bara få ta mig lite tid att smälta detta.  

Gillar

Kommentarer

Roger
,
Cheer up, Viktoria! Shit happens. Life goes on. Du er en fantastisk god, omsorgsfull og flink mamma. Frank har det helt topp. Det er det vesentlige.
viktoriabergh
,
Tack snälla du!!
Cilla
,
Lider med dig då jag själv har så svårt för den typen av ”motgångar” när man planerat allt och fixat. Hoppas du lyckades vända det hela och att det blev bra ändå! Det är ju en del av livet och med barn händer det nog många ggr framöver. Kanske blir man (jag) bättre på att hantera sånt i framtiden. Kram till dig
viktoriabergh
,
Åh så bra beskrivet! Instämmer 😊 det blev kanon! Vi får helt enkelt flytta på kalaset bara! Tack för peppning