INSPO

Åh inspo♡ längtar ihjäl mig efter att få inreda vårt hus!

Tänkte dock kolla med er vad ni saknar här i bloggen eller vill se mer av? Jag vet att ni är många som önskar mer videos på träning oså! Ska fixa det. Men när jag tänker innehållsmässigt?

Jag älskar att blanda allt från vardag, mina tankar, mode, inredning, tips, recept, träning, vardagsproblem, och bebis.. så har ni några önskemål så kommentera gärna! Det är viktigt för mig att alltid vara VIKTORIA, ärlig och genuin.

Samma sak gäller de samarbeten jag gör, jag får extremt mycket mejl angående samarbeten och får dessvärre tacka nej till mycket som jag känner att JAG inte gillar eller vill tipsa om. Det är ju ändå min blogg och jag vill göra det på mitt sätt. Så tro aldrig att en åsikt är köpt. Det är alltid mina ord och tankar kring en produkt eller tjänst som jag skriver om. Alltid Viktoria. ♡ ville bara att ni skulle veta detta. Tack vare samarbeten och mina fina läsare så kommer jag kanske kunna lägga mer och mer tid på bloggen och tillslut ha det som mitt jobb. Då blir det ännu finare bilder, djupare texter och mer tips. Videos ska jag snart grotta in mig i mer! Så det kommer mer och mer.. promise:)

Gillar

Kommentarer

Leila
,
Min telefon krånglar blir galen. Det blev en halv kommentar inlägget innan, hade alltså inte skrivit färdigt innan den skickades men men de får va så haha:)
Fanny T
,
Älskar tips på recept