Inredning badrum

Såhär ser jag vårt badrum framför mig.. vi har fått hemskickat tillvalskatalogen för vårt framtida radhus! Så vi har funderat på hur vi vill ha det men som tur är så kommer jag och älsklingen överens väldigt bra! Badrummet kommer ha dessa stenplattor på golvet och ena väggen där det där vita badkaret ska stå placerat framför. Åh längtar tills vi kan inreda i alla rum! Ser verkligen fram emot det då jag älskar inredning! :)

 

Ett hett tips till er som är sugna på radhus för ca 2milj 100kvm.. de släpper etapp 2 snart!! Då finns möjligheten att få tag i ett av husen :) och bli våra grannar!

Gillar

Kommentarer

Malin
,
Är det sant att det släpps flera radhus snart!? Jag och min sambo kollade på dem o blev kära, allt va så fint! Men vi han inte köpa då. Men nu är vi så sugna, vet du när dem kommer ut? Jätte fin blogg!
viktoriabe
,
Ja det är sant de väntar på bygglov eller vad de är så de kommer komma upp! Håll utkik på hemnet 😊
Elin,
Känner du dig ensam och vilsen sen när ni flyttat så är vi två Vi flyttade till Enköpings kommun (bor ute på landet ca 2 mil från Enköping) nu i höstas och fick vårt första barn nu i jan. Så en mammakompis som sitter lite i samma sits är ju aldrig fel! ☺
nouw.com/elpelin
viktoriabe
,
Åh vad kul! Ska börja följa din blogg så får jag en inblick av ditt liv med! Spännande och grattis ❤
Elin,
Ja gör det! Åh tack så mycket! Är så mysigt med bebis (mellan alla hormongråt haha) ❤
nouw.com/elpelin