Ikea tripp

Efter lite deppigheter igår ju så vakande jag upp på ett mycket bättre humör idag och med mer energi! Valde då att följa med svägerskan och barnen till Ikea för hon skulle kika på lite kuddar & täcken. Så då tänkte vi att en lunch där skulle passa bra.. samt att barnen skulle kunna leka runt lite inne på Ikea. :) väldigt lyckat! Dock så känner jag väldigt mycket smärta i fogarna och mestadels fick jag hänga på vagnen för att ta mig runt där, slitsamt att gå hela Ikea runt faktiskt för denna gravida ömma kroppen men vissa saker kanske man får pina sig igenom.. glömde även mitt stödbälte så det gjorde väl saken värre.
Efter Ikea så ville jag kika in på H&M för att se om de hade några badkläder men där är H&M ganska litet så det fanns knappt någonting.. förutom en baddräkt som var sååå snygg! Den fick följa med hem, ska visa er sen! ❤️ köpte även bebisens första plagg!! Små små kläder i storlek 50-56 åhhh tänk att vi ska få en sån liten knodd här hemma.. börjar känna den där längtan!

Gillar

Kommentarer

Tina
,
Rekommenderar dig att testa akupunktur mot foglossningen. Hjälpte mig, ångrar att jag väntade så länge med att prova (för jag var så skeptisk) 😊
Matilda
,
Man blir ju så nyfiken. När ska ni avslöja könet?
viktoriabergh
,
Imorgon!!
viktoriabergh
,
Tack ska föreslå de till sjukgymnasten! 😊