Igångsättning

Vi har varit hos barnmorskan idag och fått information kring igångsättning. Vår barnmorska ringde även till BB-Stockholm för att förebereda dom på att vi kommer komma dit på torsdag. De kommer ringa oss från BB innan kl 10.00 på torsdag morgonen och så får vi en tid då vi får komma in. Så än så länge har vi ingen tid men en dag

Det blev plötsligt lite läskigt att tänka på förlossningen eftersom vi nu VET att det endast är 3 dagar kvar tills vi får kicka igång denna kropp!
Stressad över att faktiskt få bli igångsatt då jag vet att kroppen egentligen sköter det bättre själv. MEN
eftersom min kropp inte verkar vara med på noterna så känner vi ju ändå att vi bara vill få träffa bebis nu så gör vad som krävs liksom!
Har inte föreställt mig en planerad förlossning och inte heller kejsarsnitt men nu inser jag att jag behöver ställa om. För det kan ju faktiskt bli allt som jag inte tänkt.

Jag har liksom önskat att få känna när det startar i kroppen! När det ska ske? Hur det ska ske? Och att få överraska Simon med att nu är det dags! Jag vill ge honom det... och mig.

Så det känns nog mest sorgligt för den sakens skull än rädsla för igångsättning. Inser att det inte behöver bli utdraget eller supersmärtsamt och skulle det bli så, då är det ju ändå över tillslut! Det finns ju ett slut på det och de förhoppningsvis när bebis kommer ut frisk och jag mår bra! ☺ så håll tummarna för oss att det ändå kommer starta innan torsdag!!!
Vi hejar på Frank nu de sista 3 dagarna♡
  • Postad i: vardag

Gillar

Kommentarer

Sandra
,
Det brukar starta när man väl fått en tid för igångsättning så vi får hålla tummarna lycka till
Rebecca
,
Vart igångsatt med första en fredag kl.12 och han kom Sön kl. 01. Trösta sig med att det är första barnet som vi gjorde värre om det är 2:a eller såvidare. Och syskonet sitter hemma och pusslet ned skola/förskola måste skötas. Jag tyckte igångsättningen gick fort. Fredagen låg jag och läste tidningar, lunchade på sjukhus cafét och bara umgicks med min partner och lördagen typ samma fram till kl.15 då allt sattes igång på riktigt ned öppning och förlossningsvärkar. 2:a barnet föddes på 1,5 timme från först "menssmärtan" utan bedövning och det var värsta. Nu väntar vi 3:e till våren Lycka till. Snart är han i era armar!
Rebecca
IP: 82.99.3.229