Idioter i trafiken

Vi bestämde oss för att åka hem i hyffsat god tid för att undvika den värsta trafiken.. men det fanns att många idioter ute på vägarna ändå. Min sambo har alla körkort som går att ha på vägen förutom tung motorcykel.. han kör bil varje dag i sitt jobb och stora lastbilar. Han är en klippa på vägen enligt mig! Riskmedveten och lugn.. får mig att känna mig trygg! vi åkte i 10km/h långsammare än vad hastigheten sa för att slippa köra om och slippa stressen.

Alla bilar som körde om hamnade tillslut framför oss ändå. Detta visar ju bara att ni stressade människor där ute på vägen inte tjänar en enda minut på den idiotkörningen som görs..

vi hade minst 3 dumhuvuden som skulle göra extremt farliga omkörningar som riskerar inte bara deras liv utan oss alla andras med!

Till du din dumma jävel som kom i en Volvo med släp på 80 väg och bestämde dig för att illa nog försöka köra om alla även fast det var bilköer med minst 30 bilar.. som vid omkörning fick möte och behövde slänga sig tillbaka in i vår fil och nästan prejja ner en husbil i diket.

Jag hoppas att du nästa gång råkar sladda ner i diket själv eller att någon ger dig en fet smäll! För vi var SÅ nära på att hänga efter dig och kliva ur bilen för att gå fram och ge dig en rejäl utskällning!

Är så jävla trött på sådana bilister som du. Ni kan fan klippa körkortet och åka kommunalt istället om ni inte har mer vett i huvudet.

Så snälla nästa gång ni ska ut och åka, kör försiktigt och tänk åtminstone på andra än dig själv. För vår skull så kan ni väl ta det lungt?

Gillar

Kommentarer

Anna
,
Bra skrivet! Jag håller helt med dig! I år valde vi att vara hemma med vår snart tre månaders dotter och vi sa just det- va skönt att slippa trafiken och alla idioter som kör så fort!!
viktoriab
,
Ja verkligen! Skönt att slippa det! ♡