Ibland hjälper det att stå på sig

Vi har fått förskoleplats!  

Ja nu gick det tydligen att gå förbi alla "regler och lagar" och trolla fram en plats! För mig innebär detta att vi hade rätt i sak. Jag tackar mig själv för kampen mot rättvisa han kommer få börja på sparrsätra ekologiska förskola den 15januari.  Dock ligger det någon mil bort men det är iaf en nödlösning som kommer funka tillsvidare.

Är jätteglad över att det har löst sig nu men måste försöka läsa lite om förskolan, För kommunen visste ingenting.. inte vart den låg eller vart man kunde hitta info.  bra koll!. Haha så ah.. inom 2 veckor ska inskolning starta då!

Gillar

Kommentarer

Sara
,
Åå grattis! Skönt att de löste sig 😊 hoppas att han kommer trivas där. Vad menas med att den är ekologisk? Aldrig hört om en förskola som är det. När du läst på lite om det som du skrev att du skulle göra, så kanske du kan berätta lite om vad det innebär? 😊 har själv en liten dotter som ska börja förskola om ca ett halvår, så jag är nyfiken på allt som handlar om förskolor. Kram!
viktoriabergh
,
Tack verkligen!! Ja det är lite luddigt.. men de har grön flagg certifiering och dom jobbar alltså mot lång hållbar utveckling och ett miljötänk och även i det pedagogiska stora hela så jobbar dom kring det hållbara livet. Allt från ekologisk mat till att lära sig om olika kulturer, miljön osv.. . Ja jag är inte så insatt men verkar ju väldigt bra! Ganska modernt tycker jag:) dom är väldigt mycket ute också. Man kan läsa lite mer om dom på deras hemsida. Säfsta ekologiska förskola. 😊kram och lycka till!
Sara
,
Jaha okej! Det låter spännande och modernt som du säger 😊 hoppas att Frank kommer att trivas där!