I Karlstad

Nu är vi framme i Karlstad efter en smidig bilfärd.. Frank sov hela vägen i stort sett:) skönt att han gillar att åka bil, men det har inte alltid varit så kan man säga. Det var en träningssak

Vi har lite balkonghär nu innan maten, min favoriträtt ska jag bli bjuden på och ikväll bjuder pappa och Helen på grillat. Det är lite av en tradition! får se om jag kanske är där en stund med Frank och sen skickar över honom till mormor så hon får ha natten med han. Kan vara skönt när man bara har en kväll hos pappa att få ta den i lugn och ro och slippa hålla koll på Frank samt försöka natta han i kanske 1h! Då missar vi ju umgänget lite..

Så eftersom han kan leka med oss tills det är sängdags och mamma bor 5min ifrån så gör vi nog så idag. Smidigt;)

Gillar

Kommentarer

Jasmine
,
Hej! Hur har ni tränat Frank att gilla åka bil? Lite nyfiken då min son inte är ett jätte stort fan av att åka bil (9 månader gammal)
viktoriabergh
,
Hej! Vi åkte så mycket vi kände för gärna mer än vanligt och sen försöka få bilåkandet till något positivt genom att liksom höja bilen.. typ nu ska vi åka brum brum vad roligt med bil! Wihoo ja men du förstår så det inte blir sett som något negativt..