Husvagns semester 

Vid lunchtid hade vi packat ihop oss, husvagn och bilen. Redo för att åka ut på en husvagns semester (på riktigt) för man kan ju inte kalla det camping att bara bo i husvagnen utan att ha åkt en tur med den.. vi är på väg till Kumla, för det var nämligen någon enduro tävling där denna helgen som min kära man inte ville missa! vi har bokat camping i 2 nätter på någon fin camping med pooler och massa aktiviteter.. så i eftermiddag när vi kommer fram så ska husvagnen upp och campingen utforskas. Sen ska vi handla mat och ha en myskväll i husvagnen med kanske ett yatzy spel eller två ;). Mys!!! 

Gillar

Kommentarer

Mimmi
,
Nyfiken på varför ni använder babyskydd fortfarande när frank sitter stadigt själv? Rekommendationen är ju att byta till bilbarnstol när de sitter stadigt själva (eller väger 9 kg, om de inte kan sitta själva innan) då de är säkrare än babyskydden när barnet blivit lite äldre. Motivera gärna! Har själv bytt till mitt barn för ca 2 mån sen som då lärde sig sitta själv men som är yngre än frank. Kram och ha en fin semester! 😊
viktoriabergh
,
Hej! Vi har bilbarnstol men den är monterad i vår bil. Så detta är smidigt när vi är ute och reser eftersom den enkelt flyttas mellan bilar. Annars har vi den andra:) så eftersom han ändå kan ha den "enkla" så blev det så på resan.