Hur leker ni?

Såhär leker vi.. inga barnleksaker, mest saker som finns i skåpen! Det är roligast och så enkelt

Vilket oväder jag vaknade upp till inatt! Buller och bång. Åskoväder med ösregn! Fick kliva upp och stänga balkongdörren mitt i natten.. vi sov gott hela familjen inatt iaf. Frank hade svårt att nattas men kommer ändå som bäst till ro med smek på ryggen/huvudet när han ska somna (vilket är underbart!!) Han sov utan ett enda uppvak till 06.00 imorse! Då gjorde vi morgon. :)

Var dock trött imorse ändå och han ville somna om vid 08 tiden.. så jag passade på att somna om jag med. Tillsammans i sängen somnade vi! Sov till 10.30 så jäkla gött! Nu har jag tagit ikapp sömn och han med efter för lite sömn igår på dagen. Tror att tandvärken tar mycket energi för honom då han är små gnällig och trött mest hela tiden nu.

Idag blir det lek hemma och en promenad sen bara! Kanske ska testa på ett yoga pass på online training senare med. Jag har träningsvärk i låren efter de få övningarna som blev gjorda igår! Skönt ändå att det faktiskt kan va den lilla träningen som tar bäst;) som man säger lite är bättre än inget!

 

Gillar

Kommentarer